Konyaaltı Belediye Başkanı Esen, Afet Bölgesi Kumluca'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı Belediye Başkanı Esen, Afet Bölgesi Kumluca'yı Ziyaret Etti

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, sel felaketi yaşanan Kumluca ilçesini ziyaret etti. Başkan Esen, “Kumlucalı hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için bölgedeki çalışmalarımız ara vermeden devam edecek” dedi.

13.12.2022 16:51  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, sel felaketi yaşanan Kumluca ilçesini ziyaret etti. Başkan Esen, "Kumlucalı hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için bölgedeki çalışmalarımız ara vermeden devam edecek" dedi.

Başkan Esen, sel felaketinin etkili olduğu Kumluca'yı ziyaret ederek, afetten etkilenen bölge halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarete; Konyaaltı Belediye CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Orhan Sarıbal, CHP Doğa Hakları ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Antalya Milletvekilleri ve partililer katıldı.

Kumluca'da selden etkilenen çiftçi, esnaf ve ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için bütün imkanları ile seferber olduklarını belirten Esen, şöyle konuştu:

"KUMLUCALI HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ"

"Öncelikle afetten etkilenen bütün hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Konyaaltı Belediyesi olarak 100-150 personel ve iş makinelerimizle birlikte Kumlucalı hemşehrilerimizin yanındayız. Ekiplerimiz, bir yandan sel sularının önüne katıp getirdiği atıkları temizlerken, diğer yandan da çamurla kaplı yolların temizliğini yaparak yolları kullanılabilir hale getiriyor. Sel sularının oluşturduğu su birikintilerinin tahliyesini de yapan ekiplerimiz, bölgede bulunan diğer kurumlarla birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarına devam edecek."

Geceyi Kumluca'da geçiren Esen, CHP heyetiyle birlikte incelemelerine devam ediyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Esen, Afet Bölgesi Kumluca\'yı Ziyaret Etti
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Konyaaltı Belediye Başkanı Esen, Afet Bölgesi Kumluca'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement