Kuyucaklı Narenciye Üreticisi Örgütleniyor - Son Dakika
Yerel

Kuyucaklı Narenciye Üreticisi Örgütleniyor

Kuyucaklı Narenciye Üreticisi Örgütleniyor

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde 'Kuyucak Narenciye Üreticileri Birliği' kurulması için üreticiler tarafından ilk adım atıldı.eğitim toplantısı düzenlendi.

02.01.2013 16:52

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde 'Kuyucak Narenciye Üreticileri Birliği' kurulması için üreticiler tarafından ilk adım atıldı.

Kuyucak İlçe Narenciye Üreticileri Birliği kurulması için Kuyucak Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nce Kuyucak Kültür Merkezi'nde

eğitim toplantısı düzenlendi. Toplantıya Kuyucak İlçe Kaymakamı Alp Arslan, AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, AK Parti Aydın eski Milletvekili Ahmet Ertürk, Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, Kuyucak Belediye Başkanı Ulvi Akoğlu, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, İzmir- Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı ve Seferihisar Mandalina Üreticileri Birliği Başkanı Cumhur Eriş, Kuyucak, Buharkent ve Nazilli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlerinde görevli teknik elemanlar, Kuyucak ve Buharkent Ziraat Odası Başkanları, Tarımsal Amaçlı Kooperatif Başkanları ile 168 üretici katıldı. Toplantıda Kuyucak Narenciye Üretici Birliklerinin kuruluşu, faaliyetleri, yetkileri ve faydaları hakkında slaytlar eşliğin detaylı bilgiler verildi.

Eğitime katılan İzmir-Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı ve Seferihisar Mandalina Üreticileri Birliği Başkanı Cumhur Eriş, kendi üretici birliklerinin kuruluşu, çalışmaları, karşılaştıkları sorunları ve çözüm yolları ile kurdukları birliğinin üreticiler ile ilçe ekonomisine yaptığı ekonomik katkıyı detaylı olarak anlattı. Daha sonra karşılıklı olarak soru cevap şeklinde bilgilendirmeler yapılan toplantıda, görüş alışverişinde bulunuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuyucaklı Narenciye Üreticisi Örgütleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement