Lunaparkta Feci Ecel - Son Dakika
Yerel

Lunaparkta Feci Ecel

Lunaparkta Feci Ecel

Lunaparktaki ilk iş gününde oyuncağın çarpması sonucu öldü.

23.07.2011 13:40  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi yanında bulunan lunaparkta 36 koltuklu 'Typhoon' adlı oyuncağın koltuklarından birinin yüzüne çarpması sonucu hayatını kaybeden Özkan Kayhan'ın cesedi otopsi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kayhan'ın yüzüne çarpan oyuncağın, burun kısmından ensesine kadar parçaladığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, lunapark mesul müdürü ve 'Typhoon' adlı oyuncağın sorumlusunu gözaltına aldı.

Fatih Polis Merkezi Amirliği'nde ifade veren Aktur Lunapark mesul müdürü Ramazan Aydemir ve işletme içerisinde bulunan Crazypark adlı şirketin sahibi Nuri Yenen'in yardımcısı ve oyuncağın sorumlusu Ali Çetintaş, sabah saatlerinde ölüm olayıyla ilgili adliyeye sevk edildi. Ramazan Aydemir ifadesinde, "Şirketimizin ve şahsımın kazayla ilgili hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Olayı lunaparkta olduğum sırada diğer görevlilerden öğrenip hızla oyuncağın olduğu bölüme gittim. Ambulans çağırıldı ve daha önce tanımadığım yaralı genç hastaneye kaldırıldı. Ancak bütün sorumluluk işletmemiz içerisinde faaliyet gösteren Crazypark isimli şirketindir" dedi.

Ali Çetintaş ise "Ben şirketin sahibi olan Nuri Yenen'in yardımcılığını yapıyorum. Sanırım henüz dün işe başlayan Özkan Kayhan emniyet şeridini geçmiş ve düz olan zeminde ayağı kayarak yere düşmüş. Sonra da oyuncağın koltuklarından biri yüz üstü yerde yatarken Kayhan'ın yüzüne çarpmış. Ben olayın ardından Nuri Yenen'i telefonla aradım ancak ulaşamadım. Hemen ambulans çağırdık ve 3 dakika içerisinde hastaneye kaldırıldı. Sonradan dün işe başlayan görevlimizin öldüğünü öğrendim. Benim bu olayla ilgili sorumluluğum bulunmamaktadır" diye konuştu.

Cumhuriyet savcılığı başlatılan soruşturma kapsamında Ramazan Aydemir ve Ali Çetintaş, sabah saatlerinde gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen ikili nöbetçi cumhuriyet savcısına ifade vermek üzere adliyeye çıkarıldı. Soruşturmanın sürdüğü ve şüphelilerin adliyede sorgularının devam ettiği açıklandı. Sabah saatlerinde açılmayan lunaparkın ise öğleden sonra saat 15. 00'de açılabileceği belirtildi.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

===========

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Lunaparkta Feci Ecel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement