Mehmet Akif Ersoy, Gazze'deki insanlık dramını anlatacak - Son Dakika
Yerel

Mehmet Akif Ersoy, Gazze'deki insanlık dramını anlatacak

Mehmet Akif Ersoy, Gazze\'deki insanlık dramını anlatacak

Gazeteci ve program sunucusu Mehmet Akif Ersoy, Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen söyleşiye katılarak Gazze'de yaşanan insanlık dramını aktaracak.

07.12.2023 10:53  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci ve program sunucusu Mehmet Akif Ersoy; Niğde Belediyesince düzenlenen ve Gazze'de yaşanan insanlık dramının enine boyuna konuşulacağı söyleşiye katılmak üzere Niğde'ye gelecek.

Niğde Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan 'İnsanlığın Kanayan Yarası, Onur Sınavı- Gazze2 konulu söyleşi 9 Aralık Cumartesi günü saat 18.00'de başlayacak. 7 Ekim'den bu yana çocuk ve kadın olmak üzere binlerce masumun yaşamını yitirdiği Gazze'ye giderek yaşanan dramı gözler önüne seren Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, şahit olduğu dramı Niğde Belediyesi tarafından 9 Aralık'ta düzenlenecek programda katılımcılara aktaracak. Dünyanın gözü önünde Gazze'de, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir katliamın yaşandığını belirten Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; "Gazze gerçekten de insanlığın kanayan yarası ve onur sınavıdır. Çoluk çocuk demeden insanların katledilmesine sessiz kalınamaz. Bu bir zulümdür. Biz bu zulme karşı olduğumuzu tüm dünyaya haykırmak istiyoruz" dedi.

Tüm vatandaşları söyleşiye davet eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir, bölgede bir an önce saldırıların sona ermesi ve kalıcı barışın sağlanması gerektiğini de ifade etti. Niğde'de Gazze'de yaşanan insanlık dramını konu alan söyleşiye katılacak olan Gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un, 2021 yılında yine Gazze'yi konu olan 'Tünel: Gazze'de Yaşamak' adlı bir kitabı yayımlanmıştı. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Akif Ersoy, Gazze'deki insanlık dramını anlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement