Merhum Batuhan Yaşar'a Meslekte Vefa Ödülü verildi - Son Dakika
Yerel

Merhum Batuhan Yaşar'a Meslekte Vefa Ödülü verildi

Bir süre önce vefat eden İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Meslekte Hizmetine Vefa Ödülü'ne layık görüldü.

20.03.2022 19:54  Güncelleme: 12:24

Ankara'nın yerel değerlerinin ve kent kimliğinin korunması, yaşatılması ve başarılı çalışmaların takdir edilmesi maksadıyla Medya Ankara tarafından "Başkente Değer Ödülleri" töreni düzenlendi.

ÜNLÜ İSİMLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Ankara'da 2021 yılında hizmetleri ve başarıları ile öne çıkan milletvekilleri, belediye başkanları, kamu kurumu yöneticileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, sporcular, sanatçılar, gazeteciler, sosyal medya fenomenleri ve iş dünyasından isimler Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen "Başkente Değer Ödülleri" töreninde ödüllerini aldı.

Merhum Batuhan Yaşar'a Meslekte Vefa Ödülü
İHA Muhabiri Mustafa Cenik ve Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Avukat Bedia Teymur

BATUHAN YAŞAR'A MESLEKTE VEFA ÖDÜLÜ

Söz konusu ödül töreninde, bir süre önce vefat eden İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Meslekte Hizmetine Vefa Ödülü'ne layık görüldü.

Batuhan Yaşar'ın ödülünü İHA Muhabiri Mustafa Cenik aldı

Batuhan Yaşar'ın ödülünü İHA Muhabiri Mustafa Cenik, Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Avukat Bedia Teymur'un elinden teslim aldı. Başkente Değer Ödüllerinin isimlerinin belirlenme süreci sonrası yaşamını yitiren Batuhan Yaşar'ın son bir yıldır tedavi süresini yakından takip ettiklerini belirten Medya Ankara Koordinatörü Erdem Yeşer, "1 yıldır tedavi süresinin devam ettiğini biliyorduk, hizmette vefa ödülünü takdim edeceğimizi kendilerine bildirdik, durumunun stabil olduğunu ve ödülünü yine temsilci ile alacaklarını, memnuniyet duyduklarını belirttiler. Sonrasında yaşamını kaybetti, Ruhu şad olsun, Merhum Batuhan Yaşar, Basın camiasına, Ankara'ya kattığı değer katar ödül törenimize de değer kattı, ödülünü özellikle Türkiye'nin en büyük haber sitesi haberler.com genel yayın yönetmeninin takdim etmesini arzu ettik, sağ olsunlar onlarda bizi kırmayarak ödülü takdim ettiler" ifadelerini kullandı.

Merhum Batuhan Yaşar'a Meslekte Vefa Ödülü
Merhum Batuhan Yaşar'a Meslekte Vefa Ödülü
Merhum Batuhan Yaşar'a Meslekte Vefa Ödülü
Merhum Batuhan Yaşar\'a Meslekte Vefa Ödülü verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merhum Batuhan Yaşar'a Meslekte Vefa Ödülü verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement