Minikler İstiklal Marşı Performansı ile Salonu Coşturdu - Son Dakika
Yerel

Minikler İstiklal Marşı Performansı ile Salonu Coşturdu

Minikler İstiklal Marşı Performansı ile Salonu Coşturdu

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi.

12.03.2014 15:56

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa; Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Başlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, Emniyet Müdürü Fahri Vardal, İlçe Müftüsü Abdurrakip Arslan, İlçe Özel İdare Müdürü Sedat Tataş ve çok sayıda davetli katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır; günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı ve ardından Mehmet Akif Ersoy'un şiir kitabı Safahat'tan şiirler okudu.

Zübeyde Hanım Ana Okulu öğrencilerinin okuduğu İstiklal Marşı, salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı. Program sonunda Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, programda görev alan öğrencilere madalya takarak öğrencilere birer Safahat kitabı hediye etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minikler İstiklal Marşı Performansı ile Salonu Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement