Orman Bakanı 28 Nisan'da Akşehir'e Geliyor - Son Dakika
Yerel

Orman Bakanı 28 Nisan'da Akşehir'e Geliyor

Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun 12 Haziran 2011 milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları yapmak ve Konya'da bir dizi etkinliklere katılmak amacıyla 28 Nisan'da Akşehir'e geleceği bildirildi.

26.04.2011 11:09

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun 12 Haziran 2011 milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları yapmak ve Konya'da bir dizi etkinliklere katılmak amacıyla 28 Nisan'da Akşehir'e geleceği bildirildi.

Çevre ve Orman Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 28 Nisan 2011 Perşembe günü saat 09. 30'da Afyonkarahisar'dan Akşehir'e hareket edecek.

Saat 11. 00'de Akşehir Belediyesi'ni ziyaret edecek olan Eroğlu, buradan AK Parti ilçe Teşkilatı'na geçecek. Ak Parti İlçe Teşkilatı ile seçim işlerini konuşacak olan Bakan Eroğlu saat 12. 30'da Akşehir'den ayrılacak.

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Akşehir ziyaretinin ardından Çumra'ya hareket edecek ve aynı gün Beyşehir Damlapınar Barajı, Ilgın Yukarıçiğil Göleti ve Sulaması, Çumra 3. Merhale Projesi Bozkır Barajı, Hadim Yelmez Göleti ve Sulaması toplu temel atma merasimlerine katılacak.

Konya Ak Parti İl Teşkilatını da ziyaret edecek olan Bakan Eroğlu, aynı gün Ankara'ya dönecek.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman Bakanı 28 Nisan'da Akşehir'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement