Samsunspor'da Sivasspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Samsunspor'da Sivasspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig takımlarından Samsunspor'da, cumartesi günü yapılacak Sivasspor maçının hazırlıkları devam ediyor.

05.04.2012 21:00

Spor Toto Süper Lig takımlarından Samsunspor'da, cumartesi günü yapılacak Sivasspor maçının hazırlıkları devam ediyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün oyuncular katıldı. Kırmızı-beyazlı oyuncular, koşu ve kondisyonun ardından şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Çalışmayı, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Gazetecilere açıklamada bulunan Vali Aksoy, Sivaspor maçının çok kritik olduğunu belirterek, "Tek temennimiz Samsunspor'un cumartesi günü yapılacak maçı kazanması" dedi.

Samsunspor'un Sivasspor'u yenmesinin, ligde kalması anlamına gelmeyeceğini vurgulayan Aksoy, "Samsunspor, Fenerbahçe de Medical Park Antalyaspor'u yenerse ligde kalabilir. Sonuç ne olursa olsun, Süper Lig'de kalsak da kalmasak da Samsunspor, Samsun için bir markadır. Samsunspor'a her anlamda sahip çıkmaya devam etmemiz gerekiyor. Ben de bugün Samsunspor'un ligde kalması adına onlara başarı dilemek için antrenmana geldim" diye konuştu.

-Kulüp başkanı Yılmaz-

Samsunspor Kulübü Başkanı Gürol Kazım Yılmaz ise Sivasspor'u en iyi şekilde misafir edeceklerini dile getirdi. Bu maçta galip gelerek ligde kalmayı umut ettiklerini dile getiren Yılmaz, şunları söyledi:

"İnşallah bu başarıyı hep beraber yakalayacağız. Fenerbahçe-Medical Park Antalyaspor maçı da bizim için çok önemli. Fenerbahçe'nin galip geleceğine inanıyoruz. Taraftarlarımızı her zaman sükunete davet ediyoruz. Skor ne olursa olsun Samsun şehrine yakışır bir şekilde maçın tamamlanmasını istiyoruz. Bunu ligde kalacağımıza inandığım için söylüyorum."

Taraftarlarına teşekkür eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bizi yalnız bırakmama adına Sivasspor maçına büyük ilgi gösterdiler. Satışa sunduğumuz biletlerin tümü bitti, ancak fırsatçılık yaparak biletleri toplayan bazı kişilerin, bunları kara borsa sattığını duyduk. Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum. Kara borsa bilet satanları yakalamışlar. Emniyetten geri alacağımız biletleri tekrar satışa çıkaracağız."

-Futbolcu Ceylan: "Bu maçın öneminin bilincindeyiz"-

Samsunsporlu genç oyuncu Murat Ceylan da Sivasspor maçının kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Hepimiz bu maçın öneminin bilincindeyiz. Beşiktaş maçına çıkmadan önce de bunu biliyorduk. Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele ederek üç puan aldık. Medical Park Antalyaspor'un yenilmesiyle, bu galibiyet çok anlamlı oldu. Artık her şey son maça kaldı. Bu maçta elimizde ne var ne yok, ortaya koymamız lazım. Çünkü bir daha böyle bir maç olmayacak. İnşallah Sivaspor maçını kazanarak Samsunspor'u ligde bırakacağız."

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsunspor'da Sivasspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement