Sedat Namal, Ovacuma'da Halkla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sedat Namal, Ovacuma'da Halkla Buluştu

Sedat Namal, Ovacuma\'da Halkla Buluştu

AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Sedat Namal, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinin bugüne kadar yapılan seçimlerin anası olduğunu söyleyerek, Karabük’ün 8 Haziran’da her kesimin derdinden anlayan bir milletvekilline sahip olacağını belirtti.

15.05.2015 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Sedat Namal, 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimlerinin bugüne kadar yapılan seçimlerin anası olduğunu söyleyerek, Karabük'ün 8 Haziran'da her kesimin derdinden anlayan bir milletvekilline sahip olacağını belirtti.

Milletvekili adayı Sedat Namal, 7 Haziran genel seçim doğrultusunda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Namal, Safranbolu ilçesine bağlı Ovacuma merkez köyünde esnaf ve halkla buluşarak seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Sözen, Ahmet Cengiz teşkilat üyeleri tarafından coşkuyla karşılanan AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gezisi sırasında, köy halkının sorunlarını da dinleyen Namal, kalan eksikliklerin 7 Haziran seçimlerinden sonra tamamlama sözünü de verdi.

Ovacuma merkez camiinde halkla birlikte Cuma namazını kılan Namal ve beraberindekiler daha sonra seçim bürosunun açılışına geçti.

"BİZ OVACUMA'NIN KUMU OLDUK, ÇAKILI OLDUK, HARCI OLDUK"

Seçim bürosunun açılışında konuşan İl Genel Meclis üyesi Ahmet Sözen, "Ovacuma halkı bize verdiği destekte şunu çok iyi biliyor; bugünlerde Ovacuma'ya gelen giden çok olur. Gürültü patırtı ve arayan soran çok olur. Bir ay sonraki Cuma günü ise burada bizden başka kimse bulamazsınız. Ovacuma'da meşhur bir tabir vardır; 'Sel gider kumu kalır'. Biz Ovacuma'nın kumu olduk, çakılı olduk, harcı olduk. Ovacuma halkı bunun bilincinde ve bize karşı, buraya gelişimizde yanımızda olmaları bunun en büyük göstergesidir" dedi.

"BOL KESEDEN ATAMAYA DAĞITMAYA BAŞLADILAR"

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, muhalefet partilerine yüklenerek, " Bir memlekette biz oy istemeye değil gönül kazanmaya geliyoruz. Bu gönülleri hep kazandığımızı da seçim sonrasında görüyoruz. Kapımız 24 saat hep açık, yine açık olarak devam edecek. İki anahtar vaat eden, seçimden seçime de olsa köylüyü seçmeni hatırlayan seçim partileri yine piyasaya çıkmaya başladılar. Bol keseden atamaya dağıtmaya başladılar. Kaynak sorduğumuzda ise, 13 yıldır biriktirdiniz ya biz onları dağıtacağız demeye başladılar. O dağıtacakları yine sizin paranız, Hastanelere yollara, ülkenin savunmasına harcamak yerine, bol keseden dağıtmayı kendi yandaşlarına ihale kayırmacısı olarak bunları vermeyi devam edeceklerini ifade ediyorlar. İktidarda kaldıkları kısa süre içinde Yüce divanda yargılananlar bugün tekrar piyasaya çıkmış, aynı teraneleri tekrar okumaya başladılar" dedi.

" HER KESİMİN DERDİNDEN ANLAYAN BİRİYİM"

AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Sedat Namal ise, alışık olduğunuzdan daha bir değişik şekilde 8 Haziran'da milletvekilline sahip olacaksınız diyerek, " Ben hep sizlerin içinde, halkın içinde yetiştim. Belediyecilik ve cemiyet hayatlarında yöneticilik yaptım. Son olarak TSO Başkanlığı yaparak, her kesimin derdinden anlayan bir yapım var. Allah'ın izniyle Bartın - Karabük yolundaki çalışmalar devam ediyor bunlar bitecek. İl Genel Meclis üyelerimizin muhtarlarımızla olan diyalog ile köylerimize daha fazla hizmetleri getireceğiz. AK Parti iktidarı döneminde, 600 değil, 6 bin değil 60 bin adet hizmet yapılmış. Biz yaptıklarımızı saymıyoruz, çünkü bu halk bu hizmetlere layık. Bizim inancımıza göre, sağ elin verdiğinden sol elin haberi olmaması, yapılan iyiliklerin de konuşulmaması gerekir. Ama halkımızın da bunları unutmaması gerekir. Seçimden seçime buraya gelen muhalefet partileri sizlere yapabileceği hiçbir şey yok, sadece AK Partinin noksan kalan hizmetlerini söylerler. Bizde muhtarlarımız ve Ovacuma eşrafı ile istişare ettik, bazı eksikliklerimiz ve noksanlarımız var, bunları da inşallah yeni dönemde tamamlayacağız. Burada yaşlı nüfus çok fazla ve geçlerimiz dışarıda ikamet etmekte. Sanayi ve ticaretin içinden gelen biri olarak iş kolu ve sanayileşmede buraların önlerini açarak işsizlik sorununa da inşallah son vereceğiz" dedi.

"BÜTÜN SEÇİMLERİN ANASI"

7 Haziran seçimlerinin bugüne kadar geçen seçimlerin en büyüğü ve anası olarak gördüklerini de ifade eden Namal, "Bu seçim manevi bir seçi. Bu seçim istikrarın çoluğumuzun çocuğumuzun geleceği olan bir seçim. Bu seçim 1517 Ridaliye savaşından halefiliğin Osmanlı devletine geçmesi, 1453 yılından bir devri kaptığı yeni bir devri açan Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethi gibi bir seçim. Çevremizde hiç huzurlu olan hiçbir yer yok. Mısır, Irak, Suriye, Ukrayna, Libya, ve Yunanistan ortada. Biz Elif harfi gibi dimdik durduğumuz için bizimle uğraşmaları ve mücadele etmeleri bundandır. Bizim bir kazancımız var; halkımızın milletimizin duası, evliyalarımızın duası ve bütün Müslümanların duası ile Türkiye Cumhuriyeti hem ülkemizde hem de etrafımızda bir medeniyet açacaktır. 7 Haziran'da sizlerin vereceği oyların helal bir şekilde size hizmet olarak geleceğinin sözünü ve teminatını veriyorum" ifadesinde bulundu.

Namal, daha sonra Belediye Başkanı Aksoy ve İl Genel Meclis üyeleriyle birlikte seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sedat Namal, Ovacuma'da Halkla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement