Simav'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Simav'dan Kısa Kısa

Simav İlçesinde Çıkan Yangında, Alışveriş Merkezinde Maddi Hasar Oluştu

04.01.2011 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Simav ilçesinde çıkan yangında, alışveriş merkezinde maddi hasar oluştu.

Alınan bilgiye göre, Avantaj Alışveriş Merkezinin Uşak Caddesi'ndeki şubesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Simav Belediyesine ait itfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangın sonra hasar tespitine başlandı.

- ÖZEL BAHAR KOLEJİNDE MOTİVASYON KONSERİ

(FOTOĞRAFLI)

Simav ilçesinde, Özel Bahar Kolejinin 7. ve 8. sınıf öğrencileri için motivasyon konseri düzenledi.

Önder Çalbay ve arkadaşlarının kolejin yeni salonunda verdiği hafif batı müziği ve rock konserini, kolejin 7. ve 8. sınıf öğrencileri izledi.

Okul Müdürü Mehmet Erdoğan, öğrencilerine sınavlar öncesi zaman zaman bu tür motivasyona yönelik faaliyetler düzenleyeceklerini belirterek, 'Okulumuzun başarısında bu tür etkinliklerimizin önemli bir yeri var' dedi.

- CHP SİMAV İLÇE TEŞKİLATINDA TOPLANTI

(FOTOĞRAFLI)

CHP Gediz İlçe Başkanı Şeref Han, seçim çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Han, partisinin Simav İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıda, seçime iddialı hazırlandıklarını belirterek, 'Kütahya'da halkın iktidarı, Gedizli ve Simavlı efelerin omuzlarında yükselecektir. Bu seçimlerde her CHP'linin çok çalışması gerekmektedir' dedi.

Eski CHP Kütahya Milletvekili Nizamettin Çoban ise CHP'nin bu yıl iktidara çok yakın olduğunu ve Kütahya'dan en az iki milletvekili çıkaracaklarını savundu.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kütahya'ya ayrı bir önem verdiğini dile getiren Çoban, 'Genel Başkanımız inşallah Kütahya ilçelerinde bizatihi vatandaşlarımızla temas edecektir' diye konuştu.

- İL BİRİNCİSİ GÜREŞÇİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

(FOTOĞRAFLI)

Simav Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, güreş kursuna katılan sporcuların il genelini kapsayan müsabakalarda dereceler elde etmesi üzerine bu sporculara birer tişört hediye etti.

Merkez Müdürü Abdullah Seymanoğlu, AA muhabirine, güreş kursuna devam eden Endüstri Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesinden öğrencilerin Kütahya'da yapılan güreş müsabakalarında il birincisi olduklarını söyledi.

Kursiyerlerin başarılarının devam etmesi için her türlü gayreti göstereceklerini ifade eden Seymanoğlu, '120 saatlik kursa devam eden ve takım halinde il birincisi olan kursiyerlerimizi birer tişörtle ödüllendirdik' dedi.

- OKUL SPORLARI AÇILIŞ TÖRENİ

(FOTOĞRAFLI)

Simav ilçesinde, 2010-2011 dönemi okul sporları açılış töreni yapıldı.

Akbaldır Spor Salonundaki törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesini ardından Şirikçi tarafından konuşma yapıldı. Tören, okullar tarafından spor gösterilerinin yapılması ve zeybek oyunları gösterisiyle sona erdi.

(KA-SDT-MHD) - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Simav'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement