Sma Hastası Egemen Bebeğin Tedavi Masrafları İçin Gerekli Olan Para Toplandı - Son Dakika
Yerel

Sma Hastası Egemen Bebeğin Tedavi Masrafları İçin Gerekli Olan Para Toplandı

Trabzon’da yaşayan SMA hastası Egemen bebeğin tedavisi için gerekli olan para, Valilik onaylı kampanya ile toplandı ve ailesini yurt dışına uğurlamak için etkinlik düzenlendi. Egemen'in babası babası Şafak Öztürk "İnşallah evladımı yürürken bisiklet sürerken göreceğim. Evladımı hep beraber kurtardık sağlığına da bir an önce kavuşacak. Kim evladıma 1 lira verdiyse hepsine çok teşekkür ediyorum. Her şey çok güzel olacak” dedi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Küçücük bir canı hayata tutundurmak için çaba sarf etmek, gayret sarf etmek çok önemli, çok saygıdeğerdir” diye konuştu.

16.12.2022 13:44  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESRA NUR PERVAN

Trabzon'da yaşayan SMA hastası Egemen bebeğin tedavisi için gerekli olan para, Valilik onaylı kampanya ile toplandı ve ailesini yurt dışına uğurlamak için etkinlik düzenlendi. Egemen'in babası babası Şafak Öztürk "İnşallah evladımı yürürken bisiklet sürerken göreceğim. Evladımı hep beraber kurtardık sağlığına da bir an önce kavuşacak. Kim evladıma 1 lira verdiyse hepsine çok teşekkür ediyorum. Her şey çok güzel olacak" dedi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Küçücük bir canı hayata tutundurmak için çaba sarf etmek, gayret sarf etmek çok önemli, çok saygıdeğerdir" diye konuştu.

SMA hastası Egemen bebeğin tedavisi için gerekli olan para, yapılan kampanyalar kapsamında 11 ayda 35 milyon TL olarak toplandı.

Egemen bebek ve ailesini yurt dışına uğurlamak için Trabzon'da düzenlenen etkinliğe Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, TTSO'nun eski Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Baro Başkanı Duygu Keleş Aydın, Egemen Öztürk'ün ailesi ve yakınları katıldı.

"ÇOK MUTLUYUM ÇOK GÜZEL VE MUTLU BİR GÜN YAŞIYORUM"

Egemen Öztürk'ün babası Şafak Öztürk çok mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi:

"Ben Şafak Öztürk, Egemen'in babasıyım şu anda 36 yaşındayım. Egemen 31 Aralık'ta 2 yaşında olacak inşallah doğum gününden önce ilacına kavuşacak evladım. Herkese çok teşekkür ediyorum, ilk başta Ahmet Metin Genç başkanımız bize çok destekleri oldu, başından beri bize çok yardım etti Allah razı olsun. Çok mutluyum çok güzel ve mutlu bir gün yaşıyorum. Hep beraber inşallah sonucu çok güzel oldu. İnşallah evladım ilacını alacak sağlığına kavuşacak. Biz ilk olarak İstanbul'a oradan 24 Aralık'ta Dubai'ye uçacağız. İnşallah her şey evladım için Egemen için olacak. Ramazan ayından sonra kampanya durma noktasına geldi, biraz yavaşlama noktasına geldi, kimi zaman çok güzel bağışlar geldi, iş adamlarından çok güzel miktarlar geldi onların sayesinde kampanya çok güzel ilerledi. İnşallah evladımı yürürken bisiklet sürerken göreceğim. Evladımı hep beraber kurtardık sağlığına da bir an önce kavuşacak. Kim evladıma 1 lira verdiyse hepsine çok teşekkür ediyorum. Her şey çok güzel olacak."

Etkinlikte yapılan diğer konuşmalar da şöyle:

"KÜÇÜCÜK BİR CANI HAYATA TUTUNDURMAK İÇİN GAYRET SARFETMEK ÇOK SAYGIDEĞERDİR"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: "İşin doğrusu ben bu işe dahil olduğum zaman, böyle meblağı görünce insan ister istemez birazcık tereddüt ediyor ama bir yerinden de başlamak lazımdı. Başladık benim nezdimde şu an çok açık ve net ifade etmek istiyorum ki o kumbaraya bir lira koyan yavrumuzla ve 1 milyon yardım yapan kıymetli iş insanlarımızın değeri aynı, miktarı farklı sadece. O da imkan kabiliyet meselesi bu iş. Allah nasip etti onlara, onlar da Allah'ın nasip ettiğinden sarfiyatta bulundular, onların da nasibi oldu."

"AİLEYE BURADAN TEKRAR ŞİFALAR DİLİYORUZ"

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık: "Başta sayın Ortahisar Belediye Başkanımızın organizasyonu ve burada arkadaşlarımız var onların da sahada vermiş oldukları büyük mücadele sonucunda bu noktaya gelmiş olmasından bulunduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Aileye buradan tekrar şifalar diliyoruz, inşallah sonuç alındıktan sonra da burada birlikte aynı mutluluğu yaşarız."

"İŞTE BİZ HEP BERABER EGEMEN'İN HAYATINI DEĞİŞTİRDİK"

Trabzon Baro Başkanı Duygu Keleş Aydın: "Şu anda aranızda olmaktan ve egemenin sağlığına kavuşması için uğurlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Öncelikle Ortahisar Belediye Başkanımıza ve katkı sunan Trabzon halkına çok teşekkür ediyorum. Bir deniz yıldızı hikayesi vardır herkes bilir, küçük bir çocuk deniz yıldızlarını göndermeye çalışır birisi gelir der ki, bu olmayacak böyle çok fazla var yetişemeyeceğiz diye ama çocuk der ki en azından bunun da hayatı değişti. İşte biz hep beraber Egemen'in hayatını değiştirdik."

Sma Hastası Egemen Bebeğin Tedavi Masrafları İçin Gerekli Olan Para Toplandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Sma Hastası Egemen Bebeğin Tedavi Masrafları İçin Gerekli Olan Para Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement