Sosyal Demokrasi Derneği'nden Ardahan'da Ekonomi ve Tarım Paneli - Son Dakika
Yerel

Sosyal Demokrasi Derneği'nden Ardahan'da Ekonomi ve Tarım Paneli

Sosyal Demokrasi Derneği (SDD) ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in ev sahipliğinde 2 Aralık Cuma günü, ‘Türkiye’nin Ekonomik, Tarımsal Durumu ve Ardahan Tarımı’ başlıklı panel düzenlenecek.

30.11.2022 15:03  Güncelleme: 15:08

ÖZKAN KARAKAYA

Sosyal Demokrasi Derneği (SDD) ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in ev sahipliğinde 2 Aralık Cuma günü, 'Türkiye'nin Ekonomik, Tarımsal Durumu ve Ardahan Tarımı' başlıklı panel düzenlenecek.

SDD Yönetim Kurulu Üyesi Canip Kara moderatörlüğünde SDD Genel Başkanı ve eski TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Sami Doğan, CHP Ekonomi Masası Üyesi ve eski İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli ile Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Sertaç Eş'in katılacağı Türkiye'nin Ekonomik, Tarımsal Durumu ve Ardahan Tarımı' başlıklı panel, 2 Aralık'ta Ardahan Belediyesi Toplantı Salonunda yapılacak.

Panel hakkında değerlendirmelerde bulunan SDD Yönetim Kurulu Üyesi Canip Kara, "2 Aralık Cuma Ardahan Belediyesi Konferans Salonu'nda 'Türkiye'nin Ekonomik, Tarımsal Durumu ve Ardahan Tarımı'nın değerlendirileceği panelini gerçekleştireceğiz. 4 panelist arkadaşımızla birlikte ekonomik ve tarımsal durumu ele alacağız. Bütün Ardahan halkını panele davet ediyoruz, saygı ve sevgilerimi sunuyoruz" dedi.

Sosyal Demokrasi Derneği\'nden Ardahan\'da Ekonomi ve Tarım Paneli
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Sosyal Demokrasi Derneği'nden Ardahan'da Ekonomi ve Tarım Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement