Tarsus Belediyesi, 'Kütüphane Haftası'nda İlçeye Kazandırdığı Kreş, Okuma Salonu ve Kütüphanenin Açılışını Yapacak - Son Dakika
Yerel

Tarsus Belediyesi, 'Kütüphane Haftası'nda İlçeye Kazandırdığı Kreş, Okuma Salonu ve Kütüphanenin Açılışını Yapacak

Tarsus Belediyesi, \'Kütüphane Haftası\'nda İlçeye Kazandırdığı Kreş, Okuma Salonu ve Kütüphanenin Açılışını Yapacak

Tarsus Belediyesi, okuma kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen ‘59. Kütüphane Haftası’ etkinlikleri kapsamında kente kazandırdığı okuma salonu, kreş ve 0-3 yaş bebek kütüphanesinin açılışını yapacak.

29.03.2023 11:06  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus Belediyesi, okuma kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen '59. Kütüphane Haftası' etkinlikleri kapsamında kente kazandırdığı okuma salonu, kreş ve 0-3 yaş bebek kütüphanesinin açılışını yapacak.

Tarsus Belediyesi, kente modern kullanım alanları kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde de Osmanlı Parkı'nda faaliyet gösterecek okuma salonunun açılış töreni 31 Mart 2023 Cuma günü saat 10.00'da, Dursune ve Mehmet Uzadalı Kreş ve 0-3 Yaş Bebek Kütüphanesi'nin açılışı ise Tarsus Belediyesi Tesisleri'nde aynı gün saat 11.30'da yapılacak.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Eğitim alanında kentimize kazandıracağımız yeni eserlerin açılış törenine tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tarsus Belediyesi, 'Kütüphane Haftası'nda İlçeye Kazandırdığı Kreş, Okuma Salonu ve Kütüphanenin Açılışını Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement