Tayinleri Çıkan Kaymakam ve Vali Yardımcılarına Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Tayinleri Çıkan Kaymakam ve Vali Yardımcılarına Veda Yemeği Düzenlendi

Tayinleri Çıkan Kaymakam ve Vali Yardımcılarına Veda Yemeği Düzenlendi

Resmi Gazete’de en son yayınlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile tayinleri çıkan Kaymakam ve Vali Yardımcılarına, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş tarafından Polis Evi’nde yemek verildi.

23.07.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Resmi Gazete'de en son yayınlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile tayinleri çıkan Kaymakam ve Vali Yardımcılarına, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş tarafından Polis Evi'nde yemek verildi.

Düzenlenen yemeğe, Vali Erdoğan Bektaş, Manisa Valiliğinde görev yapan Vali Yardımcıları ile Yunusemre ve Şehzadeler Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürü ile tayinleri çıkan Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar katıldı.

Güzel bir ortamda gerçekleşen ve duygulu konuşmaların yapıldığı yemekte, Vali Erdoğan Bektaş, görev değişimlerinin mesleklerinde kaçınılmaz olduğunu ifade ederek, ayrılan Mülki İdare Amirlerine yapmış oldukları hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

28 Haziran 2015 Tarihli ve 29400 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile, Vali Yardımcısı Turgay Ergin Gaziantep Vali Yardımcığı'na, Vali Yardımcısı Baha Başçelik Kayseri Vali Yardımcılığı'na, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü Manavgat Kaymakamlığına, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı İstanbul Vali Yardımcılığına, Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan Denizli Vali Yardımcılığına, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı Edremit Kaymakamlığına, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç Kilis Vali Yardımcılığına atandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tayinleri Çıkan Kaymakam ve Vali Yardımcılarına Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement