Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Sarıyer'de Coşkuyla Kutlanacak - Son Dakika
Yerel

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Sarıyer'de Coşkuyla Kutlanacak

Türkiye Cumhuriyeti\'nin 100. Yılı Sarıyer\'de Coşkuyla Kutlanacak

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı Sarıyer'de coşkuyla kutlanacak. Uluslararası Boğaziçi Kültür Sanat ve Halk Dansları Şöleni kapsamında yarışma, gala töreni, halk dansları gösterileri ve gençlik konseri düzenlenecek. Kutlamalar, fener alayı ve ünlü sanatçıların konseriyle son bulacak. Ayrıca, 3. Sarıyer Belediyesi Uluslararası Boğaziçi Kültür Sanat ve Halk Dansları Festivali'ne 6 ülke ve 4 şehirden katılım olacak.

25.10.2023 10:32

Sarıyer Belediyesi Cumhuriyet'in 100. yılını dört gün sürecek etkinliklerle kutlayacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kutlama etkinlikleri yarın 14.00'te Sarıyer Merkez Atatürk Anıtı önünde Uluslararası Boğaziçi Kültür Sanat ve Halk Dansları Şöleni ile başlayacak.

Sahne gösterileri, yarışmalar, illüzyon ve jonglör gösterisi, halk danslarının ardından 16.30'da açılış korteji başlayacak.

Ayazağa ve İstinye'de 28 Ekim'de 14.00'te başlayacak gösterilerin sonrasında, 19.00'da Sarıyer Merkez'de üniversite müzik kulüpleri konser verecek.

3. Sarıyer Belediyesi Uluslararası Boğaziçi Kültür Sanat ve Halk Dansları Festivali de bu yıl kutlamalar kapsamına alındı. Festivale Yunanistan, Bulgaristan, Moldova, Karadağ'ın yanı sıra Van, Diyarbakır, Edirne ve Tekirdağ'dan halkoyunları grupları katılacak.

Kutlamalar 29 Ekim'de 18.00'de Kefeliköy'den başlayıp Sarıyer Merkez'e kadar devam edecek fener alayının ardından Yonca Evcimik, Grup Vitamin, Mansur Ark ve Burak Kut konseriyle son bulacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Sarıyer'de Coşkuyla Kutlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement