Vefat Eden Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun Ardından - Son Dakika
Yerel

Vefat Eden Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun Ardından

Vefat Eden Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu\'nun Ardından

İstanbul’da kalp krizi sonucu vefat eden Malatya eski Milletvekili olan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun hizmet adamı olduğu dile getirildi.

16.05.2014 13:33

İstanbul'da kalp krizi sonucu vefat eden Malatya eski Milletvekili olan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun hizmet adamı olduğu dile getirildi.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Malatya'yı 2002-2011 yılları arasında TBMM'de temsil eden Mevlüt Aslanoğlu, siyasette her zaman birleştirici oldu. İstanbul Milletvekili olarak görev yaparken de yüreği her zaman Malatya için attı.

Kendisine has üslubu ve renkli kişiliği ile Malatya'ya ve Malatyalılara her zaman ve her yerde sahip çıkmış, Malatya'nın sorunlarına kayıtsız kalmamıştır. Sorunları takip ederken, gönül kırmadan, insanları incitmeden siyasetini yapar ve sonuçta kazananın Malatya olmasını birinci öncelik olarak görürdü. Malatya yetiştirmiş olduğu güzel bir evladını, Mevlüt Ağabeyini, dostunu kaybetti" dedi.

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın taziye mesajı şöyle:

"22 ve 23 ncü dönemlerde Malatya Milletvekili 24 'ncü dönemde İstanbul Milletvekili olan Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Malatya'nın sorunları hakkında çözüm yolları için çalışan, Mecliste sorunları dile getirerek, Malatya'nın hakkını arayan, tüm siyasi partilerin saygı duyarak takdir ettiği, kibar, yardımsever, yaptığı iyilikler ve kazandırdığı eserlerle Türkiye'nin ve Malatyalıların her daim gönlünde taht kuran, Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. F.Mevlüt Aslanoğlu'na Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Malatyalılara başsağlığı diliyorum."

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi'nin taziye mesajı da şöyle:

"Malatya'mızın deneyimli, çalışkan ve değerli siyaset adamlarından biri olarak hatırlayacağımız Aslanoğlu, Malatya'mız için her zaman duyarlı olmuştur. Bu yönüyle de hemşerilerimizin gönlünde yer edinmiştir.

Ben şahsım ve AK Parti Malatya İl Teşkilatı adına Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na Allah'tan rahmet, başta acılı ailesi ve yakınlarına olmak üzere, tüm Malatyalı hemşerilerimize, CHP Malatya İl Örgütü'ne ve tüm milletvekili arkadaşlarımıza baş sağlığı diliyorum"dedi.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Göçmen de şunları belirtti:

"Malatya'nın sorunlarını sahiplenerek çözüm yolları için çalışan, mecliste gündeme getirerek Malatya'nın hakkını arayan, hiçbir ayrım yapmadan her Malatyalının derdine derman olmaya çalışan, tüm siyasi partilerin saygı duyarak takdir ettiği, yaptığı iyilikler ve kazandırdığı eserlerle Malatya basınının her zaman gönlünde yer edinen, dert ortağımız, arkadaşımız ve dostumuz, "Malatya'nın Aslanı" Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun ani vefatı Malatya basını olarak bizleri derinden etkilemiştir."

İşçi Partisi (İP) Malatya İl Başkanı Arif Doğan da yaptığı yazalı açıklamada, "Değerli milletvekilimiz her konuya duyarlı ve sorun nerede ise oraya koşardı. Kürecik mücadelesinde, kaysı sorununda mecliste olumsuzluklara kadar duyarı tepkisini koyan ve insancıl, bir o kadar duygusal ve saygılı İstanbul

Avcılar'da tanışıklığım olan Mevlüt ağabeyi mücadeleci kararlı, sorunları çözenlerdendi. Değerli milletvekilimizi ve ağabeyimizi i kayıp etmenin üzüntüsünü yaşıyoruz başta ailesine tüm Türkiye ve CHP camiasının başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vefat Eden Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement