Yılmaz Büyükerşen 2022'yi Çocuklarla Uğurladı - Son Dakika
Yerel

Yılmaz Büyükerşen 2022'yi Çocuklarla Uğurladı

Yılmaz Büyükerşen 2022\'yi Çocuklarla Uğurladı

Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 2022 yılını Çocuk Hakları Birimi ve Es Çocuk Evi’nde çocuklarla birlikte uğurladı. Büyükerşen, “Hepinizin gözlerinden öpüyorum. En büyük dileğim 2023 yılında sizlerin yüzünün daha çok gülmesidir” dedi.

30.12.2022 14:49  Güncelleme: 14:55

Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 2022 yılını Çocuk Hakları Birimi ve Es Çocuk Evi'nde çocuklarla birlikte uğurladı. Büyükerşen, "Hepinizin gözlerinden öpüyorum. En büyük dileğim 2023 yılında sizlerin yüzünün daha çok gülmesidir" dedi.

EBB Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yeni yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklerde çocuklarla bir araya geldi. Büyükerşen ilk olarak, Çocuk Hakları Birimi'nde çocuklarla buluştu. Büyükerşen, çocuklara yeni yıl beklentilerini, ileride hangi meslekleri seçmek istediklerini ve kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu.

UTKU ÇAKIRÖZER DE ÇOCUKLARIN YENİ YILINI KUTLADI

Ardından Es Çocuk Evi'nde çocuklarla buluşan Büyükerşen, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve EBB Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, çocukların yeni yıllarını kutladı. Büyükerşen, yeni yılın çocuklara sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini, 2023 yılının tüm çocuklar için daha fazla gülebilecekleri, eğlenebilecekleri bir yıl olmasını temenni etti.

Büyükerşen, "Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız bu yılın ülkemize huzur, mutluluk ve bolluk getirmesini diliyorum. En büyük dileğim ise 2023 yılının çocuklarımızın yüzünün güleceği, yarınlara umutla bakabilecekleri bir yıl olmasıdır. Bu yılın sonunu hem Çocuk Hakları Birimimiz hem de Es Çocuk Evimizde onlarla geçirmek istedim. Hepsinin gözlerinden bir kez daha öpüyorum. Çocuklarımızın gelişimine katkı sunan tüm birimlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni yılınız kutlu olsun" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Yılmaz Büyükerşen 2022'yi Çocuklarla Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement