Eşini ve çocuklarını öldürüp intihar eden adamın yakınları konuştu: İyi bir insandı, şok olduk - Son Dakika
3.Sayfa

Eşini ve çocuklarını öldürüp intihar eden adamın yakınları konuştu: İyi bir insandı, şok olduk

Bursa'da eşini ve iki çocuğunu öldürdükten sonra canına kıyan Samet Özdemir'in arkadaşı Samet Karanfil olayın şokunda olduklarını söyledi. Karanfil, ''Kendisi iyi bir insandı. Eşiyle yakın zamanda problemleri olmuştu. Bu düzeyde bir hareket yapacağını biz düşünmedik'' dedi. Muhtar Seyfettin Karanfil ise, ''Bugün biz de duyduk, şok olduk. Aralarında ne gibi sorun var, ben bilemem.'' diye konuştu. Ayrıca Zeynep Özdemir'in Samet Özdemir ile 10 yıl önce kaçarak evlendiği de ortaya çıktı.

04.11.2023 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da eşini ve iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden Samet Özdemir'in arkadaşı Samet Karanfil, olayın şokunu yaşadıklarını ve Samet Özdemir'in iyi bir insan olduğunu söyledi. Muhtar Seyfettin Karanfil, "Bugün biz de duyduk, şok olduk. Aralarında ne gibi sorun var, ben bilemem." dedi. Olayda hayatını kaybeden eş Zeynep Özdemir'in Samet Özdemir ile kaçarak evlendiği öğrenildi.

EŞİNİ VE ÇOCUKLARINI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ

Edinilen bilgiye göre, olay Mustafakemalpaşa ilçesi Yalıntaş Mahallesi 123. Sokak No: 2 'de meydana geldi. Karısı Zeynep Özdemir (28) ile aralarında bir süredir tartışma olan Samet Özdemir (34) dün gece cinnet geçirdi. Öfkeli baba önce karısı Zeynep Özdemir'i silahla öldürdükten sonra Metehan(9), Batuhan (4) isimli çocuklarının da uykuda canlarına kıydı. Samet Özdemir ardından aynı silahla intihar etti.

Eşini ve iki çocuğunu öldürüp intihar eden adamın yakınları konuştu: İyi bir insandı, şok olduk

CANSIZ BEDENLERİ SABAH BULUNDU

Bir süredir kendi ailesinin yanında kalan Zeynep Özdemir'in hayvancılık yapan kocası Samet Özdemir hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi. Geçtiğimiz ay ise kadının evine geri döndüğü ortaya çıktı. Sabaha karşı silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri evin kapısını kırıp içeriye girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. 112 sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından Özdemir ailesinin 4 ferdinin de öldüğü belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemesini ardından anne baba ve çocukların cesetleri otopsi için Bursa Adli Tıp Morguna gönderildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

"KENDİSİ İYİ BİR İNSANDI"

Cinnet getiren Samet Özdemir'in arkadaşı Samet Karanfil, olay gecesi ve sonrasında yaşananları anlattı. Samet Özdemir'in iyi bir insan olduğunu ifade eden Karanfil, "Kendisi iyi bir insandı. Eşiyle yakın zamanda problemleri olmuştu. Bu düzeyde bir hareket yapacağını biz düşünmedik. Bizim sabah 11.00 civarında haberimiz oldu. Beni kızım aradı. Hemen olay yerine gittim ve her şey bitmiş. Anladığım kadarıyla dün gece oradaki komşulara sorduğumuzda dün gece 01.00 saatlerinde silah seslerinin duyulduğunu söylediler. Tabi komşular o civarda alkol alan kişilerin silah attığını zannetmiş. Sabah saatlerinde kızın ailesi gitmiş. Bakıyorlar ses yok. Kapıyı açmışlar, çocuk orada yatağında yatıyor. Ben de olay yerine gittim. Manzarayı gördük. Herhalde cinnet geçirmiş, biz öyle düşünüyoruz" dedi.

Eşini ve iki çocuğunu öldürüp intihar eden adamın yakınları konuştu: İyi bir insandı, şok olduk

"BU DERECE OLACAKLARINI BİLMİYORDUK"

"1-2 haftadır aralarında sorun oluyormuş ama bu derece olacaklarını bilmiyorduk. Söyleyemediği bir şey mi vardı? Eşinin ailesi ondan şikayetçi olmuştu," diyen Karanfil, "Böyle bir şey yapabileceğinden eşinin ailesi şüphelenmişti. Ondan dolayı, uzaklaştırma aldılar ama olaylar birkaç gün sürmüş, sonra tekrar eşi evine geri dönmüş. Bize 'Barıştık' dedi. 'Bir problem yok' demişti. Ama görüyoruz ki bu vahim olay geldi, hepimiz çok üzgünüz" diye konuştu.

"GİDİNCE HEPSİNİN ÖLDÜĞÜNÜ GÖRDÜK"

Yalıntaş Mahalle Muhtarı Seyfettin Karanfil, "Kayınbiraderimin kızıydı. Bundan 10 gün önce aralarında huzursuzluk çıkmış. Ayrıldılar ama 2 gün sonra yine bir araya geldiler. Bugün biz de duyduk, şok olduk. Kayınço aradı, haber verdi. Biz gidince hepsinin öldüğünü gördük" ifadelerini kullandı.

Eşini ve iki çocuğunu öldürüp intihar eden adamın yakınları konuştu: İyi bir insandı, şok olduk

"ARALARINDAKİ SORUNU BİLEMEM"

Daha önce bir sorun olduğunu duymadıklarının altını çizen muhtar Seyfettin Karanfil, "Aralarında ne geçtiğini de bilemem. Ayın 23'ünden sonra kavga etmişler. Kayınbirader almış onu getirmiş ama 2 gün sonra kocasının evine dönmüş. Damadın akrabaları yok burada. Kendisi Konyalı. Bizim kayınbiraderin kızını 10-11 yıl önce kaçırdı, sonra evlendiler. Burada baştan oto gaz işi yapıyordu. Onu kapattı, hayvancılık yapmaya başladı. Ama aralarında ne gibi sorun var, ben bilemem" ifadelerini kullandı.

Eşini ve çocuklarını öldürüp intihar eden adamın yakınları konuştu: İyi bir insandı, şok olduk
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşini ve çocuklarını öldürüp intihar eden adamın yakınları konuştu: İyi bir insandı, şok olduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement