3 yaşındaki kız çocuğunun korkunç ölümü: Havasız kalarak can verdi - Son Dakika
3.Sayfa

3 yaşındaki kız çocuğunun korkunç ölümü: Havasız kalarak can verdi

Adana'nın Sarıçam ilçesinde evde kalan 3 çocuktan biri olan 12 yaşındaki Elif Ayyüce K., çamaşır makinesine girince havasız kaldı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Baba tarafından bulunan çocuğa yapılan suni teneffüs ve kalp masajı sonrasında kız çocuğu hastaneye kaldırıldı, ancak aynı gün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Cenaze otopsi için adli tıp kurumu morguna götürüldü ve ardından ailesine teslim edildi.

21.03.2024 12:08  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da en büyüğü 12 yaşında olan ve aile üyeleri işe gidince evde yalnız kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Boğularak ölen kız çocuğu, toprağa verildi.

KAYIP DİYE ŞÜPHELENİLEN ÇOCUK, ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEN ÇIKTI

Olay merkez Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesinde meydana geldi. Ceza infaz koruma memuru olan baba Tayfur K. ile Yüreğir Devlet Hastanesinde çalışan Suna K. 19 Mart günü işe gitmek için sabah evden çıktı. Evde 12 yaşındaki Zeynep Hilal K., 6 yaşındaki Alparslan Türker K. ve 3 yaşındaki Elif Ayyüce K. kaldı. Öğle saatleri Zeynep Hilal, annesini arayarak Elif Ayyüce'nin kayıp olduğunu söyledi. Anne, eşini arayıp küçük kızlarının kayıp olduğunu bildirdi. Bunun üzerine baba hemen eve gitti. Tayfur K. eve geldiğinde 6 yaşındaki oğlu Alparslan Türker, kardeşini çamaşır makinesinin içinde bulduğunu ve dışarı çıkardığını söyledi.

Çamaşır makinesinde havasız kalan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

KALBİ ÇALIŞTIRILAN ÇOCUK HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Baba hemen havasız kalan ve hareketsiz olan kız çocuğuna suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. Kalbi atmaya başlayan kız çocuğu çağrılan ambulans ile önce Yüreğir Devlet Hastanesine ardından da Balcalı Hastanesine kaldırıldı. Ancak kız çocuğu aynı gün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Kız çocuğunun cenazesi otopsi için adlı tıp kurumu morguna götürüldü. Kız çocuğunun cenazesi otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Çamaşır makinesinde havasız kalıp boğularak ölen Elif Ayyüce K. toprağa verildi.

Çamaşır makinesinde havasız kalan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
3 yaşındaki kız çocuğunun korkunç ölümü: Havasız kalarak can verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 3 yaşındaki kız çocuğunun korkunç ölümü: Havasız kalarak can verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Murat Mertkol: Once 3 yaşında sonra 12 yaşına yaziyorsunuz ama sonuçta bir can gittmis allahım ailesine sabırlar versin 3 0 Yanıtla
  • Ali boz: arkadaşım Türkçeyi doğru kullanın.Ne anlattığın anlaşılmıyor.Aileye Rabbim sabır versin 2 0 Yanıtla

Advertisement