Deve, Bakıcısını Önce Isırdı, Sonra Duvardan Duvara Vurarak Öldürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Deve, Bakıcısını Önce Isırdı, Sonra Duvardan Duvara Vurarak Öldürdü

14.10.2018 20:00  Güncelleme: 00:37

Aydın'ın Germencik ilçesinde deve, bakıcısını feci şekilde öldürdü. Deve, sinirlendiği bakıcısını önce ısırdı sonra da duvara vurup üzerine çöktü.

Aydın'ın Germencik ilçesinde bir pehlivan deve bakıcısını feci şekilde öldürdü. Devenin, 3 yıl önce yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen köyün muhtarı İbrahim Candaş'tan ailesine hatıra kaldığı ve güreşlere ölen muhtarın kardeşi İsmail Candaş tarafından hazırlandığı öğrenildi.

ÖNCE ISIRDI, SONRA DUVARA VURDU

Acı olay, akşam saatlerinde Ömerbeyli Mahallesi'nde Candaş Ailesi'nin köyün kenarındaki evlerinin eklentisinde bulunan deve damında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşan güreş sezonu öncesi deveyi müsabakalara hazırlayan İsmail Candaş, traktör ile deve damının önüne kadar gelip deveyi bağlandığı yerden çözüp yürüyüş antrenmanına çıkarmak istedi. Bu sırada kinlenen deve bakıcısını ısırıp duvara ve ahırın yemliğine çarptıktan sonra üzerine çöktü.

Deve, Bakıcısını Önce Isırdı, Sonra Duvardan Duvara Vurarak Öldürdü

JANDARMA OLAYLA İLGİLİ TAHKİKAT BAŞLATTI

Bir süre sonra ahıra gelen Candaş'ın yakınları deve damına geldiklerinde 63 yaşındaki İsmail Candaş'ı devenin önünde hareketsiz bir şekilde yatar vaziyette görünce durum 112 Acil Servis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri talihsiz adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma tarafından olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Deve, Bakıcısını Önce Isırdı, Sonra Duvardan Duvara Vurarak Öldürdü

DEVENİN KİNİ HALA GEÇMEDİ

Arenalarda Büyük İstanbullu adı ile güreşen pehlivan devenin halen kininin devam ettiği için yanına yaklaşılmaması istendi. Devenin öfkesi gittikten sonra uzman kişiler tarafından bağlandığı yerden çözüleceği öğrenildi.

Deve, Bakıcısını Önce Isırdı, Sonra Duvardan Duvara Vurarak Öldürdü

ÖLEN ABİSİNİN HATIRASINI YAŞATMAK İÇİN BAKIYORMUŞ

Devenin esas sahibi olan ve Ömerbeyli köyünün iki dönem muhtarlığını yapan İbrahim Candaş'ın 2015 yılında yakalandığı amansız hastalığa yenik düşüp öldüğü, kardeşi bugün hayatını kaybeden İsmail Candaş'ın da muhtar kardeşinin anısını yaşatmak için deveyi bakıp güreştirdiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Deve, Bakıcısını Önce Isırdı, Sonra Duvardan Duvara Vurarak Öldürdü - Son Dakika


Advertisement