Çocuk takside kusunca, taksici delirdi: Babayı darp etti, anneyi tartakladı - Son Dakika
3.Sayfa

Çocuk takside kusunca, taksici delirdi: Babayı darp etti, anneyi tartakladı

Ankara'da taksi şoförü, aracına binen çiftin bebekleri Melis M.'nin istifra ederek koltuğu kirletmesi nedeniyle 150 lira para isteyince tartışma çıktı. Taksi şoförü çocuğun babası Muammer M.'nin kafasına parfüm şişesiyle vurdu, araya giren eşini de tartakladı.

08.03.2022 11:40  Güncelleme: 12:10

Olay, Çankaya ilçesinde meydana geldi. Ziya Oralay Caddesi üzerindeki evlerinden çıkan 32 yaşındaki Muammer ve 25 yaşındaki Şeyma M. çifti, çocukları Melis M. ile birlikte Tunalı Hilmi Caddesi'ne gitmek için taksiye bindi. Melis M., araç seyir halindeyken istifra edince arka koltuk kirlendi. Bunun üzerine çift, aracı durdurdu. Çift, koltuğu temizledikten sonra 25 liralık taksi ücretini ödeyip, yürüyerek yola devam etmek istedi. Ancak şoförün, koltuk kirlendiği gerekçesiyle temizletebilmek için 150 lira para istediği iddia edildi. Muammer M., bu ücreti ödemeyeceğini söyleyince tartışma çıktı.

Müşterinin çocuğu istifra edince taksicinin gözü döndü

TAKSİCİ ÇOCUĞUN BABASINA ŞİŞEYLE VURDU

Kavgaya dönen olayda şoför, araçtaki cam parfüm şişesiyle Muammer M.'nin kafasına vurdu. Taksi şoförü araya girmek isteyen kadını da tartakladı. Taksi şoförünün parfüm şişesiyle müşterisine vurması ve yaşanan arbede çevredekilerin tepkisine yol açtı. Yaralanan Muammer M., Hacettepe Hastanesi'ne giderek tedavi oldu. Başına 3 dikiş atılan ve darp raporu alan Muammer M., şikayetçi olacağını söyledi.

Müşterinin çocuğu istifra edince taksicinin gözü döndü

"TAKSİ ÜCRETİNİ ÖDEMİŞ, ARKA KOLTUĞU DA SİLMİŞTİK"

Muammer M., kızı istifra edince inmek istediklerini söyleyerek, "Taksi ücretini ödedim, arka koltuğu da sildik. Ancak şoför benden kusma parası olarak 150 lira istedi. Ben vermeyeceğimi söylediğim anda bana saldırdı. Tekme atmaya başlayınca ben de ona karşılık verdim. Bir süre sonra arabasının içerisindeki parfüm şişesini alarak benim kafama vurdu. Orada eşim ve kızım vardı ve çok korktular. Bir kusma için bunu yapması yanlıştı. Eşim zaten tartışmadan önce o kusulan yeri sildi, buna gerek yoktu" dedi.

Müşterinin çocuğu istifra edince taksicinin gözü döndü
Çocuk takside kusunca, taksici delirdi: Babayı darp etti, anneyi tartakladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Çocuk takside kusunca, taksici delirdi: Babayı darp etti, anneyi tartakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement