Denizli'de genç kızı pencereden taciz eden röntgenci kamu kurumunda müdür çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Denizli'de genç kızı pencereden taciz eden röntgenci kamu kurumunda müdür çıktı

Denizli'de bir üniversite öğrencisi genç kız, yaklaşık 2 aydır penceresine gelen tacizci nedeniyle kabus yaşadı. Güvenlik kameraları tarafından tespit edilen şüpheli, genç kızın odasını izlemekle suçlanıyor. Korku dolu günler geçiren genç kız, çareyi evden taşınmakta buldu. Şüphelinin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

27.03.2024 12:08  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de hemen her gece pencereye gelen tacizci, üniversiteli genç kızın kabusu oldu. Yaklaşık 2 aydır devam eden taciz nedeniyle gözüne uyku girmeyen genç kız, 3 yıldır yaşadığı evden taşınmak zorunda kaldı. Eşkali belirlenen şüphelinin, bir kamu kurumunda güvenlik müdürü olan C.G. olduğu tespit edildi. Şüpheli gözaltı işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 AY BOYUNCA HER GECE PENCEREDEN İZLEDİ

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Asmalıevler Mahallesi'nde bulunan bir apartta meydana geldi. İddiaya göre; Pamukkale Üniversitesinde okuyan 20 yaşındaki S.Y., pencereden kendisini izleyen bir kişiyi görünce paniğe kapılarak, durumu ailesine haber verdi. Sonrasında ise apart sahibinden yardım isteyen genç kız, güvenlik kameralarını birlikte incelediklerinde karşılaştığı manzara karşısında gözlerine inanamadı. Şüphelinin yaklaşık 2 ay boyunca hemen hemen her gece, pencerenin önüne gelerek perdede kalan boşluktan genç kızın odasını izlediği tespit edildi.

Üniversiteli genç kadını 2 ay boyunca pencereden izleyerek taciz etti

TACİZCİ, KAMU KURUMUNDA MÜDÜR ÇIKTI

Güvenlik kamerası kayıtlarını ev sahibiyle birlikte karakola teslim eden genç kız, korkulu rüyası halinde gelen röntgenciden şikayetçi oldu. Yaşadığı korku nedeniyle uyuyamaz hale gelen S.Y., çareyi evden taşınmakta buldu. Kamera kayıtlarından eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Kamera kayıtlarının titizlikle incelenmesi sonucu tacizcinin 30 yıllık mesleki geçmişi olan ve halen bir kamu kurumunda güvenlik müdürlüğü görevini yürüten C.G. olduğu tespit edildi.

Sabaha karşı evinde gözaltına alınan şüpheli, ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakılan C.G.'nin idari görevinden ise soruşturma tamamlanıncaya kadar uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Üniversiteli genç kadını 2 ay boyunca pencereden izleyerek taciz etti

YOLDAN GEÇEN OLDUĞUNDA UZAKLAŞIP TEKRAR GELDİ

Öte yandan, genç kızın korkulu rüyası haline gelen röntgencinin yaklaşık 2 ay devam eden tacizleri, apartın güvenlik kameralarına yansıdı. Hemen her gece yarısından önce S.Y.'nin kaldığı zemin kattaki dairenin önüne gelen şüphelinin, pencereye yaklaşarak içeriyi izlediği, yoldan birileri geçince panikle uzaklaşarak sonra tekrar gelip izlemeye devam ettiği anlar görüntülerde yer aldı.

Denizli\'de genç kızı pencereden taciz eden röntgenci kamu kurumunda müdür çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Denizli'de genç kızı pencereden taciz eden röntgenci kamu kurumunda müdür çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement