İskenderun'da imha için çöpe bırakılan 1 ton 360 kilo et satışa hazırlanırken ele geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İskenderun'da imha için çöpe bırakılan 1 ton 360 kilo et satışa hazırlanırken ele geçirildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Soğuk hava deposu arızalanınca bozulan ve çöp döküm sahasına bırakılan Hindistan menşeli etleri toplayan şüpheliler, polis ve zabıtanın ortak çalışmasıyla yakalandı. Kamyonetlerde ve 4 ayrı evde bulunan 1 ton 360 kilogram et, İskenderun Belediyesi ekiplerince iş makinesiyle imha edildi; 4 şüpheli gözaltına alındı.

Hindistan'dan deniz yoluyla Hatay'ın İskenderun limanına ulaşan ve kara yoluyla Özbekistan'a gidecekken soğuk hava deposunun arıza yapmasıyla bozulan 1 ton 360 kilogram eti vatandaşa satmaya hazırlanan 4 şüpheli ve etler, zabıta ile polisin ortak operasyonuyla yakalandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 21 Ekim günü İskenderun'da şüphe üzerine durdurdukları açık kasa kamyonette yaptıkları kontrollerde kaçak et ele geçirdi.

ETLER ÇÖP DÖKÜM SAHASINDAN TOPLANMIŞ

İskenderun Belediyesi zabıta ve polis ekiplerinin araştırmasında; etlerin Hindistan'dan deniz yoluyla Özbekistan'a gönderilmek üzere yola çıkan sevkiyattaki 40 konteynerden birinde bulunan etler olduğu tespit edildi. Soğuk hava deposunda yaşanan arıza nedeniyle imha edilmek üzere çöp döküm sahasına bırakılan etlerin, buradan alındığı belirlendi.

4 AYRI EVDE DE ET ÇIKTI

Çalışmalarını sürdüren ekipler, olayla bağlantılı başka bir kamyonet ve şüpheliyi belirledi. Etlerin dağıtıldığı 4 farklı ikamette bulunan ürünler de muhafaza altına alınarak toplamda 1 ton 360 kilogram et imha edilmek üzere zabıta ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili 4 şüpheli yakalanırken, araçlar yediemin otoparkına çekildi.

Etler, İskenderun Belediyesi ekipleri tarafından iş makinesi yardımıyla imha edildi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ARSLANOĞLU Hakan ARSLANOĞLU Hakan:
    4 şüpheli tutuklanacak ve 3 öğün yemekleri o bozuk etler olacak. 1 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.