Konya'da aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki grup, sokak ortasında karşı karşıya geldi. Tartışmanın büyümesi sonucu av tüfeği ve tabanca ile çatışma çıktı. Çatışmada 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi de yaralandı. Yaralının yakınları, olay yerine gelen ambulansın şoförünü darp etti.
SOKAK ORTASINDA SİLAHLAR ÇEKİLDİ
Konya'nın merkez Meram ilçesinde saat 23.30 sıralarında aralarında husumet bulunan iki grup arasında sokak ortasında kavga çıktı. Av tüfeği ve tabancanın kullanıldığı kavgada, 36 yaşındaki Arif Renklitan karnından, Cihan S. de sol bacağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
AMBULANS ŞOFÖRÜNÜ DARP ETTİLER
Olayın hemen ardından şüpheliler kaçmaya çalışırken, Muhacir Pazarı Balık Hali önünde yaralılara müdahaleye giden ambulansın önünü yaralı yakınları tarafından kesildi. Yaralı yakınları, ambulans şoförü G.Y.'yi araçtan indirerek darp etti. Olayda yaralanan Cihan S., darp edilen G.Y.,'nin kullandığı ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine sevk edilen ikinci ambulanstaki sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde karnından vurulan Arif Renklitan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Darp edilen ambulans şoförü G.Y., yaralıyı hastaneye bıraktıktan sonra polis merkezine giderek kendisini darp edenlerden şikayetçi oldu.
CESEDİN YANINDA TABANCA VE ÇOK SAYIDA MERMİ BULUNDU
Polisin yaptığı incelemede, olay yerinde hayatını kaybeden Arif Renklitan'ın cesedinin yanında bir tabanca ile çok sayıda mermi bulundu. Arif Renklitan'ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kısa süreli çalışmasının ardından olaya karıştığı belirlenen şüphelilerden Eyüp T.'yi yakalayarak gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Son Dakika › 3.Sayfa › Konya'da İki Grup Arasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?