Kütahya'da İçki İçen Şahıs Araçlara Saldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Kütahya'da İçki İçen Şahıs Araçlara Saldırdı

Kütahya'da arkadaşıyla içki içtikten sonra yolda gördüğü araçlara ve ihbarla gelen polise sopa ve bıçakla saldıran Yılmaz Y. gözaltına alındı. Şüpheli adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, saldırı anları cep telefonuyla kaydedildi.

04.11.2023 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KÜTAHYA'da, arkadaşıyla içki içtikten sonra yolda gördüğü araçlara ve ihbarla gelen polise, sopa ve bıçakla saldıran Yılmaz Y. (48) gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, araçlara saldırdığı anlar cep telefonuyla görüntülendi.

Kentte oturan Yılmaz Y., gece yarısı arkadaşıyla içki içtikten sonra eve dönmek için yaya olarak yola çıktı. Cedit Mahallesi Lala Hüseyin Paşa Caddesi'ne gelen Yılmaz Y., caddeden geçen araçlara elindeki bıçak ve sopayla saldırdı. İhbar üzerine gelen polis ekiplerine de direnip elindeki bıçakla saldıran Yılmaz Y., yakalanıp gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadesi alınan Yılmaz Y., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Yılmaz Y.'nin arkadaşıyla yürüdüğü caddede sopa ve bıçakla araçlara saldırdığı anlar bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde yürümekte güçlük çeken Yılmaz Y.'nin seyir halindeki araçlara sopayla saldırdığı, diğer arkadaşının ise bir araca vurmaya çalıştığı sırada dengesini kaybedip düştüğü görüldü. (DHA)

Kütahya\'da İçki İçen Şahıs Araçlara Saldırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kütahya'da İçki İçen Şahıs Araçlara Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement