Meme Estetiğinde Çığır Açan Buluşu Belma Turgutlu Anlatıyor - Son Dakika
Advertorial

Meme Estetiğinde Çığır Açan Buluşu Belma Turgutlu Anlatıyor

Kadınların göğüslerinde görülen fiziksel değişimler sadece yaşa bağlı olarak değil aynı zamanda duruş bozukluğu hızlı kilo alıp verme, emzirme gibi dışsal kaynaklara bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

16.01.2018 11:24  Güncelleme: 11:25
İlandır

Meme Estetiğinde Çığır Açan Buluşu Belma <a class='keyword-sd' href='/turgutlu/' title='Turgutlu'>Turgutlu</a> Anlatıyor

Prof. Dr. Belma Turgutlu Kimdir ?

Birçok insan SuperBusty ile kendisini tanışmış olsa da çok geniş bir hasta kitlesine sahip olan estetik cerrahı olan Prof. Dr. Belma Turgutlu, ilk ve ortaokul dönemini Ankara'da özel bir kolejde tamamlamıştır. Ardından aynı şehirde bulunan Ankara Fen Lisesi'nde eğitim görmüştür ve derece ile mezun olmuştur. Üniversite dönemine geldiğinde ise en büyük hayali olan tıp fakültesi adına çalışmış ve bu süreçte emeklerinin karşılığını başarılı bir şekilde almıştır. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmış ve burada birçok çalışma yürütmüştür. 1987 yılında mezun olarak çalışmalarına ara vermeden devam etmiştir. Kuralara katılmak yerine TUS sınavına hazırlanarak göstermiş olduğu başarı sayesinde İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı uzmanlık eğitimine başlamıştır. Sadece Türkiye'de değil aynı zamanda İngiltere ve Amerika'da birçok projede yer alarak 1994 yılında estetik cerrahı olarak görev yapmaya başlamıştır.


1994 ile 1996 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı A.B.D (anabilimdalı) 'da göre yapmıştır ve ardından yardımcı doçent olmuştur. Buradaki görevinden sonra mezun olduğu üniversite olan İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı A.B.D da 2000 yılında doçentliğini almış ve 2008 yılında ise profesörlük ünvanını kazanmıştır. 2011 yılına kadar burada çalışmaya devam eden Turgutlu, 2011 yılında buradan ayrılarak özel bir muayenehanede kendi görevinde ilerleme kaydetmiştir. Ulusal ve uluslararası makalesi bulunmaktadır. Yetiştirmiş olduğu doçent öğrencileri de bulunmaktadır. Alanında en iyisi olabilmek adına kendini geliştirmiş ve sürekli bir değişim içerisindedir.
Prof. Dr. Belma Turgutlu Öneriyor: SuperBusty Nedir?

Kadınların göğüslerinde görülen fiziksel değişimler sadece yaşa bağlı olarak değil aynı zamanda duruş bozukluğu hızlı kilo alıp verme, emzirme gibi dışsal kaynaklara bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Göğüslerin duruşundan rahatsız olan her kadın da çareyi estetikte bulmaktadır ancak belirli bir süre sonra sarkmaların yeniden görülmesi de yaşanan bir gerçektir. Estetik ameliyatlar oldukça zahmetli işlemlerdir ve ufak tefek pürüzlerin düzeltilmesi adına cerrahi operasyonu göze alamayan kadınlar için geliştirilen oldukça sağlıklı bir yöntem bulunmaktadır.


SuperBusty , göğüs yapısına girerek burada yer alan bezlerin sıklaşmasına, liflerin kuvvetlenmesine ardından ligamentlerin bir arada tutulmasına katkı sağlamaktadır. SuperBusty kullanımı sonrasında göğüste değişimler meydana gelmektedir. Bu değişimlerin sebebi de içerisinde yer alan doğal içeriklerden kaynaklanmaktadır. SuperBusty, Turgutlu önerilerinden biri de olmuştur. Çünkü doğanın insan sağlığı üzerindeki iyileştirici etkisi bilinmektedir. Bu sayede de hem sağlıklı hem de kesiksiz ve sancısız bir dönem ile istenilen göğüslere sahip olunmaktadır.


SuperBusty Kullanımının Diğer Ürünlerden Farkı Nedir ?

Göğüslerin toparlanması adına piyasaya birçok ürün sunulmaktadır. Bunların birçoğu jel şeklindedir. Ancak memede yer alan bu bezler dışarıdan bu kremi emilmesi sürecinde aksaklık yaşayabilmektedir. Bu yüzden de göğüslerin tedavisinde kesin çözüm olarak cerrahi işlemler yer almaktadır. Ancak Prof. Dr. Belma Turgutlu bu algıyı değiştirmiştir. SuperBusty ile de göğüslerin istenildiği formda görülmesinin mümkün olduğunu savunmuştur. Sağlığın gidişatını etkilemeyen SuperBusty kadınların bu problemlerine usta bir şekilde yanıt vermiştir. Resmi satış sitesinde mevcut olan SuperBusty, lif kaynağı olan keten tohumu ve şerbetçi otu sayesinde istenilen etkiyi göstermektedir. Bu bitkisel etkinliğin de desteklenmesi adına zerdeçal da kullanılmaktadır. Bu sayılan tüm faydalı içerikler SuperBusty içerisinde bulunmaktadır. Yapılması gereken tek şey ürünün kullanımını yapmaktadır. Günde yalnızca bir defa tüketilmesi SuperBusty etkinliğini göstermesine yardımcı olmaktadır.


Prof. Dr. Belma Turgutlu, bu konu da birçok yayın yapmıştır ve yayınlarında doğanın mucizesinin değerlendirilmesi konusunda çağrıda bulunmuştur. Bu şekilde aslında çevremizde mevcut olan tüm ilaçların ana kaynaklarının bitkiler olduğunu ve bu bitkilerin uzun süre saklanılması adına kimyasallarla işlenmesi ilaçları ortaya çıkardığını söylemektedir. Bu şekilde kendini geliştiren ve danışan hastalarına en sağlıklı çözüm yolunu sunan Turgutlu, çalışmalarını devam ettirmektedir. Vücut tarafından alınan SuperBusty, direk olarak hedef organ olan göğüslere giderek burada içeriğindeki liflerinde yardımı ile işlev görmektedir. Etkilerinin uzun süre görülmesi adına tedavinin yarım bırakılmaması gerekmektedir. Düzenli kullanım neticesinde değişiklik gözle görülür hale gelmektedir ve bunun için ağrı çekmenize gerek kalmayacaktır.

Son Dakika Advertorial Meme Estetiğinde Çığır Açan Buluşu Belma Turgutlu Anlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement