AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit Açıklaması

"Gönül arzu ediyor ki 1 Haziran'da yenilenecek bütün seçimlerde partimiz başarılı çıksın.

30.05.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, "Gönül arzu ediyor ki 1 Haziran'da yenilenecek bütün seçimlerde partimiz başarılı çıksın. Bunu en iyi sağlayan unsur, sandıklarımıza sahip çıkmak olacak" dedi.

Mahmudiye ilçesinde, 1 Haziran'da tekrarlanacak yerel seçim öncesi AK Parti Belediye Başkan adayı Ayşe Güney'e destek ziyaretinde bulunan Akşit, kadınların katılımıyla bir restoranda düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, onun iki oy farkla 30 Mart'taki seçimi kaybettiğini söyledi.

Oylara ve sandığa çok iyi sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Akşit, 1 Haziran'daki seçimde kadınlara büyük görevler düştüğünü anlattı.

Sandıklara en iyi kadınların sahip çıkabileceğini belirten Akşit, "Sayın Başbakanımızın da inancı budur. Ben dahil bütün arkadaşlarımız görev başındaysak Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği, teşviki ve bizlerin yolunu açması sebebiyledir" ifadesini kullandı.

Türkiye'de 14 yerleşim biriminde 1 Haziran'da sandık başına gidileceğini hatırlatan Akşit, partisinin başkan adayı kadın olduğu için Mahmudiye'yi çok önemsediklerini dile getirdi.

Kadınları destek olmaya çağıran Akşit, şöyle devam etti:

"Bu seçimde bir şeye çok dikkat etmeniz gerekiyor. 30 Mart seçimlerinden sonra herkeste bir gruplaşma, bölünme oldu. Partiler de birleşiyor, oylar birleşiyor, başkan adayları karışıyor. Bu, mutlaka Mahmudiye'de de var. Sizden ricamız, bunlara karşı dikkatli olun. Aman oylarınızı sonradan ortaya çıkmış ısmarlama başkan adaylarına teslim etmeyin. Hizmetini tanıdığınız kişi olarak biz Ayşe hanımı sizlerin yanında görmek istiyoruz. Mahmudiye, şanslı bir ilçe. Şimdiye kadar birçok bakan, bu ilçeyi ziyaret etti. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, üç gölet yapacağına söz verdi. Veysel bey, verdiği sözü tutan bir bakanımız, eminim ki Mahmudiye'yi cennete çevirecektir."

"Ne olur sandıklardan gözünüzü ayırmayın"

Başbakan Erdoğan'ın, Mahmudiye halkına selam gönderdiğini anlatan Akşit, şunları kaydetti:

"Gönlümüzle desteğimizle her şeyimizle Ayşe hanımın yanındayız ama önemli olan sizlerin gönül rızasıyla Sayın Başbakanımızın bu yöndeki çalışmalarına destek vermeniz. Tabii söyleyecek çok şey var. Şu andaki hedefimiz tek. Gönül arzu ediyor ki 1 Haziran'da yenilenecek bütün seçimlerde partimiz başarılı çıksın. Bunu en iyi sağlayan unsur, sandıklarımıza sahip çıkmak olacak. Ne olur sandıklardan gözünüzü ayırmayın. Mahmudiye'nin bu sefer pabuç bırakmayacağını, oylarına dört elle sarılacağını çok iyi görüyorum. İnşallah bu seçim, Mahmudiye'ye ve memleketimize hayırlar getirir."

Daha sonra ilçeye bağlı Mesudiye Mahallesi'ne geçen Akşit, bir evde kadınlarla görüşerek Güney'e destek istedi. Engelli Selahattin Yıldız'ı da evinde ziyaret eden Akşit, engelli maaşını alma konusunda ona yardım sözü verdi. Yıldız'ın, Akşit'i uğurlarken ağladığı görüldü.

Ziyaretlerinde Akşit'e, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan ile partinin il ve ilçe teşkilatının yöneticileri eşlik etti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement