Ak Partili Hotar: "Zulme Dik Duran Tek Ülke Türkiye'dir" - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Hotar: "Zulme Dik Duran Tek Ülke Türkiye'dir"

Ak Partili Hotar: "Zulme Dik Duran Tek Ülke Türkiye\'dir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İsrail'in Filistin'e yaptığı zulme karşı dik durabilen ve buna açıkça tepki gösterebilen tek ülkenin Türkiye olduğunu söyledi.

19.07.2014 16:25

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İsrail'in Filistin'e yaptığı zulme karşı dik durabilen ve buna açıkça tepki gösterebilen tek ülkenin Türkiye olduğunu söyledi.

AK Parti Balçova İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Merkez Yukarı Çarşı Camii önünde düzenlenen sokak iftarına katılan Hotar, İsrail'in Gazze'ye saldırısını lanetledi. Hotar, "Yüreğimiz acıyor, içimiz yanıyor. İsrail'in Gazze'ye olan saldırıları, masum çocukların, insanların ölümü ve tüm medeni dünyanın buna seyirci kalmış olması birlik, beraberlik ve gücümüzü devam ettirmemizin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuş durumda. Türkiye, lideriyle, inandığı değerlerini uygulamayla, geçmişine sahip çıkarak aldığı güçle değerlerini ortaya koymasıyla ve dimdik zulmün karşısında durmasıyla dünyadaki tek örnek ülkedir. Bu zulme dik durabilen ve açıkça tepki gösterebilen tek ülke Türkiye'dir" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Hotar, Türkiye'nin güçlü duruşunun ardındaki enerjiyi, Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile halktan aldığını dile getirdi.

"EN GÜZEL CEVAP SEÇİMDE VERİLECEK"

Dünyada olup biten zulümlere seyirci kalanlara karşı cumhurbaşkanlığı seçiminde doğru seçimi yapmak zorunda olduklarını vurgulayan Hotar, şunları kaydetti:

"Demokrasiye inanmayan ve başka yerden ümit bekleyenlere demokrasiye inanmış halkımızın vereceği en güzel cevap bu seçimlerde bir kez daha kendisini gösterecektir. Biz bu yola çıkarken, genel başkanımızın ve cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi, 'yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz' anlayışını benimsedik. Başka hiçbir özellik bunun ötesine geçemez. Bunlardan daha iyi bir söylemi olan başkan ve iktidar olmasa gerek. İşte buna inandınız, bunu desteklediniz ve bu sayede AK Parti bugüne kadar girdiği her seçimden oyunu arttırarak çıkmasını sağladınız. Hep beraber çocuklarımıza, onların geleceğine daha iyi bir Türkiye bırakmak ve hepimizin içinde olduğu bu gemiyi en iyi şekilde karaya ulaştırmak için, inşallah 10 Ağustos'ta hep beraber olacağız."

"RAMAZAN DİNLEMEDEN KATLİAM YAPIYORLAR"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise, "İçimiz kan ağlıyor. Gazze'deki kardeşlerimiz iftar açarken başlarına bombalar yağıyor. Bunun için yüreğimiz yanıyor. Orada, toprağa düşen her kan damlası ve gözyaşı, bizim yüreğimizde ateşler yakıyor. Ramazan dinlemeden katliam yapıyorlar. Hiçbir inançları ve insanlığa karşı hiçbir değerleri yok. Sadece amaçları kendi çıkarlarını gütmek" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Hotar: 'Zulme Dik Duran Tek Ülke Türkiye'dir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement