Başkan Ekinci'den Futbolculara Moral - Son Dakika
Güncel

Başkan Ekinci'den Futbolculara Moral

Başkan Ekinci\'den Futbolculara Moral

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, GAP Vadisi Tesisleri'ne giderek Şanlıurfasporlu futbolculara tatlı ikramında bulundu.

30.10.2014 11:41

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, GAP Vadisi Tesisleri'ne giderek Şanlıurfasporlu futbolcularla bir araya geldi.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş'in ev sahipliği yaptığı ziyarette Başkan Ekinci futbolculara idman öncesi baklava ikramında bulunarak moral verdi.

Şanlıurfaspor GAP Vadisi Tesisleri'nde gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. Ziyarette ev sahibi Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, tesislere gelen başkanlarla yakından ilgilendi. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan da Başkan Ekinci ve Ayhan'ı karşılayan isimler arasında yer aldı.

Bir süre idman yapan futbolcuları saha dışında izleyen Ekinci ve Ayhan, Maruf Güneş'ten ligdeki mücadeleler hakkında bilgi aldı. İkili ve beraberindekiler daha sonra saha içine girerek futbolcularla kucaklaşıp sohbet etti.

Samimi bir ortamın yaşandığı saha içinde, Başkan Ekinci futbolculara baklava ikramında bulundu. Takım kaptanı Rodrigo Tello baklavayı tadan ilk isim oldu. Futbolcularla kısa bir sohbet gerçekleştiren Başkan Ekinci, "Maddi manevi destek verme adına buradayız. Urfaspor, Urfa'mızın çok güzel bir değeri, inşallah bu oluşan hava sezon sonunda süper lige ulaşarak mutlu sonla biter" dedi.

EKİNCİ: TARAFTAR TAKIMINA DESTEK ÇIKSIN

Ekinci ziyaret sonrası taraftarlara çağrıda da bulundu. Ekinci yaptığı konuşmasında "Şanlıurfaspor, çok güzel bir takım kurdu. Bu takımın oluşmasında emeği geçen başta kulüp başkanı olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyoruz ve geldiğimiz noktada da çok güzel sonuçlar alıyor. Bu yıl ilk kez 1 Kasım'da sahasında oynayacak Şanlıurfaspor, buradan da taraftarlarla seslenmek istiyoruz. Bundan sonra artık Passolig olmadan maçlara girilmeyecek, dolayısıyla taraftarlarımız 1 Kasım'da Şanlıurfasporumuzu iyi bir şekilde desteklemek istiyorlarsa Passolig kartlarını bir gün önceden alması gerekiyor. Aynı zamanda bizlerde her şekilde destek vermeye devam edeceğiz. Herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Sahip çıktıkları anda oluşacak heyecan, yılsonunda süper lig olarak bizlere geri dönecektir" diye konuştu.

GÜNEŞ: MANİSASPOR MAÇINI ALACAĞIZ

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş ise ziyaretten dolayı başkanlara teşekkürlerini ileterek, "Takıma çok büyük desteklerini sağlayan Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye ve aynı zamanda Akçakale Belediye Başkanımız Abdulhekim Ayhan Bey'e çok teşekkür ediyorum. Takım iyi yolda, beklediğimiz ortalamalara ulaştık. Her zaman bunu söylüyoruz. Ortalama 2 puan alan her takımlar bu ligde şampiyon oldu. Bizde 7 maçta 14 puanımızı aldık. İnşallah Manisa maçını kazanıp bu ortalamanın da üstüne çıkmak istiyoruz. Tüm Şanlıurfa halkını kendi takımına destek olmaya davet ediyoruz. Çünkü Şanlıurfaspor'daki yabancı arkadaşların, Urfalı olmayan futbolcuların Urfalıya çok ihtiyacı var. Bu nedenle herkesin bu takıma desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Ben tekrar başkanlarıma desteklerinden ve ziyaretlerinde dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Başkan Ekinci'den Futbolculara Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement