Cumhurbaşkanı Erdoğan Yarın Obama ile Görüşecek - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yarın Obama ile Görüşecek

İklim zirvesi için Paris'te olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Obama ile yarın bir araya gelecek.

30.11.2015 09:58  Güncelleme: 10:42

Paris'teki 21. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'na katılmak üzere Fransa'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada liderlerle ikili görüşmeler gerçekleştirecek. Erdoğan ABD Başbakanı Barack Obama ile de bir araya gelecek.

PUTİN, "ÖZÜR YOKSA GÖRÜŞME DE YOK" DEMİŞTİ

Kremlin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçak krizi sonrası 30 Kasım'da Paris'te Putin ile görüşmek istediğini ifade etmiş, Türkiye'den özür gelmediği takdirde görüşmenin olmayacağını söylemişti.

BUGÜN PEK ÇOK LİDERLE BİR ARAYA GELECEK

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, bugün Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, Karadağ Cumhurbaşkanı Filip Vujanoviç, Brezilya Cumhurbaşkanı Dilma Rousseff, Namibya Cumhurbaşkanı Hage Geingob ile görüşecek.

MERKEL DE LİSTEDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikili temaslar çerçevesinde, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İtalya Başbakanı Matteo Renzi, Lübnan Başbakanı Tamam Selam ve Vietnam Başbakanı Nguyen Tan Dung'ı da kabul edecek.

OBAMA İLE YARIN GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya gelecek. Erdoğan, yarın öğle saatlerinde Fransa'dan ayrılarak Katar'a hareket edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yarın Obama ile Görüşecek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Yarın Obama ile Görüşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Deniz: Muslumanmi hep zulüm görecek putin geleceyi varsa goreceyide var Pakistan'dan aldıgımiz gizli bombamiz bar 1 4 Yanıtla
  • Deniz: Biz Rus'lara muhtaç değiliz var olan varsa kendileri Türkiye ihtiyati kesin çöker 4 0 Yanıtla

Advertisement