Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Birçok Siyasinin Mezun Olduğu Okul Yeniden İnşa Ediliyor - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Birçok Siyasinin Mezun Olduğu Okul Yeniden İnşa Ediliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Birçok Siyasinin Mezun Olduğu Okul Yeniden İnşa Ediliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda siyasetçinin mezun olduğu Fatih’teki İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yeniden inşa edilmek üzere temeli atıldı.

10.06.2016 17:12

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda siyasetçinin mezun olduğu Fatih'teki İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yeniden inşa edilmek üzere temeli atıldı. Temel atma töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Türkiye yeniden şekilleniyorsa temelleri burada atıldı. O insanların samimi duygularının mahsulüdür" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi için ilk harç düzenlenen törenle atıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve çok sayıda siyasetçinin mezun olduğu Fatih'teki İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor. Daha geniş bir alanda projelendirilen okulun temel atma törenine; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk harç protokol üyeleri ve siyasilerin eğitim aldığı öğretmenler ile birlikte dualar eşliğinde atıldı.

Projenin yürütülen titiz bir çalışma ile şekillendirildiğini belirten Başkan Mustafa Demir, "Proje İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve çalışma arkadaşlarımızın olağanüstü gayretiyle gerçekleşmiş bir proje. Parsel parsel, binalarda oturanlarla, ev ev onların rızasına dayanarak projeye katkı sunan arkadaşlarımız var. Ama her şeyden önce bu projeye bütün kararlarda olduğu gibi bunda da sürekli arkasında durup, takip eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" dedi.

"GELECEK NESİLLERİN YETİŞMESİNDE DÖNÜM NOKTASI OLMASINI DİLİYORUM"

Okulun gelecek nesillerin yetişmesinde önemli katkılar sağlayacağını belirten Bilal Erdoğan ise, "Türkiye'deki bütün milli-manevi değerlerin yolcusu olan muhafazakar, dindar insanların, gelecek nesillerin yetişmesine yönelik çalışmasının bir dönüm noktası olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Cumhuriyet tarihine damgasını vurmuş nice okullar var. Ancak bu vatanın, bu coğrafyanın ihmal edilmiş, biraz hor görülmüş insanlarının da yeşerdiğini meydana geldiğini görüyoruz. İstanbul İmam Hatip Lisesi bunların öncüsü olan bir okul. Şimdi o markasına yakışır bir fiziki imkanı kazanmış olacak. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"TÜRKİYE YENİDEN ŞEKİLLENİYORSA TEMELLERİ BURADA ATILDI"

Temeli atılan okuldan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve daha birçok başarılı siyasetçinin mezun olduğunu belirten Başkan Kadir Topbaş, "Buradan yetişenler Türkiye'ye bir model teşkil etti. Buradan böyle insanlar yetişiyor diye ilmi çalışmalara konu olacak şekle geldi. Nasıl bir samimiyet, nasıl bir kardeşlik duygusu, nasıl bir aile anlayışı ki buradan böyle anlayışlar ortaya çıktı. Türkiye yeniden şekilleniyorsa temelleri burada atıldı. O insanların samimi duygularının mahsulüdür" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Birçok Siyasinin Mezun Olduğu Okul Yeniden İnşa Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement