İzmir'de Aziz Yıldırım Coşkusu - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Aziz Yıldırım Coşkusu

İzmir\'de Aziz Yıldırım Coşkusu

İzmir'de Aziz Yıldırım coşkusuFenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertlilerin İzmir Şubesi tarafından organize edilen 1 Milyon Üye etkinliği kapsamında taraftarla bir araya geldi.

07.05.2016 15:33

İzmir'de Aziz Yıldırım coşkusu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertlilerin İzmir Şubesi tarafından organize edilen 1 Milyon Üye etkinliği kapsamında taraftarla bir araya geldi. Bayraklı ilçesindeki Tac Mahal'de düzenlenen organizasyonda, kulübe yeni üye olanlara rozetlerini takan Yıldırım'a Fenerbahçeliler büyük ilgi gösterirdi.

Sarı lacivertliler Aziz Yıldırım'la fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Taraftarlardan kulübe sahip çıkmasını isteyen Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli olan herkes kulübe üye olsun. Yurt dışında da birçok kişiyi Fenerbahçe'ye üye yapmak için çalışıyoruz. Fenerbahçe sivil toplum örgütü olarak dünyada çok büyük bir kimliğe büründü. O kimliği daha da ilerilere taşımak durumundayız dedi.

Kulübe üye olanların her zaman kendilerine yol göstereceğinin altını çizen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Üyelerimiz daima kulübe gelebilir, bizlerle ve çalışma arkadaşlarımızla diyalog kurabilir. Bizlere yol göstermenizi istiyoruz. Çünkü bizim antık Fenerbahçe'de yapacağımız, üreteceğimiz çok fazla bir şey kalmadı. Zamanımız da yeterli gelmiyor. Bizler amatörüz. Zevk için, sevda için Fenerbahçe'ye geldik. Kulübümüze her şeyimizi de verdik. Bütün Fenerbahçelilerin bizleri daha ileriye taşıması gerekiyor. İzmir'deki kalabalığı görünce de çok mutlu oldum ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Aziz Yıldırım Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement