Kaçak Mülteci Akını Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kaçak Mülteci Akını Devam Ediyor

Kaçak Mülteci Akını Devam Ediyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın son 3 günde Ege Denizi'nde kaçak mülteci geçişine yönelik yürüttüğü mücadelede 36 kaçak grubuna müdahale edildi, 1117 kaçak göçmen yakalandı.

07.09.2015 16:43

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın son 3 günde Ege Denizi'nde kaçak mülteci geçişine yönelik yürüttüğü mücadelede 36 kaçak grubuna müdahale edildi, 1117 kaçak göçmen yakalandı. 1 mültecinin cesedi denizden çıkarıldı.

Ege Denizi'nde kaçak geçişlere yönelik 'Ege'de umut harekatı'nı aralıksız sürdüren Sahil Güvenlik ekiplerinin 4-7 Eylül tarihleri arasında Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi açıklarında 9 ayrı göçmen grubunu durdurdu. Bu operasyonlarda 412 kaçak göçmen yakalandı. İzmir'in Çeşme, Dikili ve Foça bölgelerindeki 7 olayda da 316 kaçak göçmen durduruldu. Muğla'nın Bodrum ve Dalaman bölgelerinde yaşanan 18 olayda 314 göçmen kurtarılırken 1 mültecinin cesedi de denizden çıkarıldı. Bu olaylarda 1'i Rus, 3'ü de insan kaçakçısı yakalanıp adli mercilere teslim edildi. Aydın'ın Didim ve Kuşadası bölgelerindeki 2 olayda 75 göçmen kurtarıldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaçak Mülteci Akını Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement