Küçükçekmece'deki Kahvehane Baskınına İlişkin 4 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece'deki Kahvehane Baskınına İlişkin 4 Kişi Gözaltına Alındı

Küçükçekmece\'deki Kahvehane Baskınına İlişkin 4 Kişi Gözaltına Alındı

Küçükçekmece'de bir hafta önce kahvehaneye düzenlenen 2 kişinin öldüğü 7 kişinin ise yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

08.02.2016 19:32  Güncelleme: 22:04

Küçükçekmece'de bir hafta önce kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi. Olayın ardından PKK olduğu iddia edilmişti. Teröristlerin, Ufuk Kıraathanesi işletmecilerinden Cizre ve Sur'daki hendekler için haraç istediği, işletme sahiplerinin ise ret yanıtı verip teröristleri kovduğu ortaya çıkmıştı.


Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde 2 kişi geçtiğimiz günlerde bir kahvehaneyi uzun namlulu silahlarla taramıştı.

OPERASYONLA GÖZALTINA ALINDILAR

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması amacıyla düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 4 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.


Olay sonrası kahvehanede vakit geçiren 2 kişi ölmüş, 7 kişi ise yaralanmıştı.

2 KİŞİ ÖLMÜŞ, 7 KİŞİ YARALANMIŞTI

Hastanede doktor kontrolünden geçirilen 4 şüpheli, Küçükçekmece Adliyesine gönderildi.


Şüphelilerin, Kanarya Mahallesi'nde 1 Şubat'ta 2 kişinin ölümü ve 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kahvehane saldırısının yanı sıra, aynı mahallede 24 Ocak'ta 1 kişinin silahla yaralandığı, 19 Aralık 2015'te 1 kişinin öldüğü ve 28 Aralık 2015'te 2 polisin yaralandığı izinsiz gösterilere katıldıkları, bazı araç ve iş yerlerinin kundaklanması olaylarına karıştıkları da iddia edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece'deki Kahvehane Baskınına İlişkin 4 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • doğuda çok kalan ve iyi bilen: evrimi tamamlasın desek bunların 3-5 asır ancak ucu ucuna muz verek eğitek desek çikita isterem diye tas galdiriler anamuru beğenmezler.devlette ne yapceni şaşırmış durumda varsa bir çıkış yolu lütfen yazalımda devlet bunlara bir çözüm yapıp süreci başlatsın 0 0 Yanıtla

Advertisement