Romatizma Tv, Dünya Artrit Haftasında 100 Bin Ziyaretçiye Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Romatizma Tv, Dünya Artrit Haftasında 100 Bin Ziyaretçiye Ulaştı

Artrit hastalığı hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl 12 Ekim haftası Dünya Artrit Haftası olarak anılıyor.

18.10.2014 11:02

Açıldığı günden bu yana romatoid artrit, Behçet hastalığı, ankilozan spondilit, ailevi Akdeniz ateşi ve lupus gibi pek çok romatizmal hastalık hakkında en doğru bilgileri veren romatizmatv.com bu yıl 100.000 ziyaretçiye ulaşmanın gururunu yaşıyor.

Hastalara referans kaynağı olmak, hekime erişimi kolaylaştırmak ve hastalıklar hakkında her türlü detaylı bilgiyi sunmak için Türkiye Romatoloji Derneği tarafından hazırlanan Romatizma TV, hastaların internet erişiminin olduğu her yerde kolayca sorularına yanıt alabilmelerini hedefliyor. Sitede, 300'e yakın soru çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri tarafından kısa videolar şeklinde yanıtlanıyor. Site halkın erişimine açık ve ücretsiz olarak faaliyet gösteriyor.

Türkiye Romatoloji Derneği Romatizma TV Koordinatörü Doç. Dr. Timuçin Kaşifoğlu "Romatizma TV şimdiye kadar Türkiye'nin yanı sıra Almanya, ABD, Azerbaycan, Endonezya, Kıbrıs, İngiltere, Fransa, Hollanda gibi ülkelerden 100 binin üzerinde ziyaretçi aldı. Romatoid artrit ve ankilozan spondilit başta olmak üzere romatizmal hastalıklar hakkında bilgi almak isteyen herkesi bir araya getiren bir platform olarak başarısını kanıtladı. İçinde bulunduğumuz hafta romatizmal hastalıklar konusunda yapılan bilinçlendirme çalışmaları açısından önem taşıyor. Romatizma TV bunlar arasında önde gelenlerden biridir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Romatizma Tv, Dünya Artrit Haftasında 100 Bin Ziyaretçiye Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement