Diyarbakırlı Sporseverler: Galatasaray Maçı Atatürk Stadında Oynansın - Son Dakika
Spor

Diyarbakırlı Sporseverler: Galatasaray Maçı Atatürk Stadında Oynansın

Diyarbakırlı Sporseverler: Galatasaray Maçı Atatürk Stadında Oynansın

Diyarbakırlılar, 24 Aralık'ta Diyarbakır'da oynanacak olan Amedspor-Galatasaray kupa maçının Atatürk stadyumunda oynanmasını istiyor.

10.11.2014 23:55

Ziraat Türkiye kupasında G grubunda Galatasaray, Eskişehirspor ve Balçovaspor ile eşleşen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor (Amedspor) bu takımlarla deplasmanlı bir şekilde oynayıp 6 maç yapacak.

Diyarbakırlı bir grup adına konuşan Umut Göker, yaptığı açıklamada, "Bizlerin iki profesyonel takımı var birisi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor (Amedspor) Diğeri de Diyarbakırspor'ur. Kentimizin temsilcilerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Ziraat Türkiye kupasında başarılı olarak guruplara kaldı. Bu grubunda çok sevdiğimiz Galatasaray var. Biz 24 Aralık'ta Diyarbakır'da oynanacak Galatasaray maçını Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Şilbedeki statta oynanmasını istemiyoruz. O küçük statta Diyarbakırlı futbol severleri sığdıramazlar. Biz bu maçın Atatürk stadında oynanmasını istiyoruz. Kesinlikle diğer statta oynanmasını istemiyoruz. Bu tüm Diyarbakır'lıların isteğidir. Atatürk stadı için rant sağlamak ve TOKİ'nin uydurmalarıyla fazla seyirci almıyorlar.Bu düzmece bir oyundur. Atatürk sstadı bir abide gibi sağlam duruyor en ufak bir yerinde çokme ve yıkılma ve tehlike belirtisi yoktur. Diyarbakır Valiliğini kent halkı olarak göreve davet ediyoruz. Tüm Diyarbakırlı futbol severlerin isteğini bir kez daha tekrarlıyoruz. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor – Galatasaray maçı Atatürk stadında oynansın istiyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırlı Sporseverler: Galatasaray Maçı Atatürk Stadında Oynansın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sevgi kaya: kesinlikle ATATÜRK STADYUMUNDA OYNANSIN 0 0 Yanıtla

Advertisement