AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oğuz Memiş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oğuz Memiş Açıklaması

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oğuz Memiş Açıklaması

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Oğuz Memiş, Türkiye’de son 12 yıldır iyi işler olduğunu söyleyerek yöneticilere teşekkür etti.

18.03.2015 08:59

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Oğuz Memiş, Türkiye'de son 12 yıldır iyi işler olduğunu söyleyerek yöneticilere teşekkür etti.

Kayseri AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oğuz Memiş, düzenlenen programla sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi. Programda konuşan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Memiş, ülkede son 12 yıldır iyi gelişmelerin yaşandığını belirterek, "Memleketimizde 12 yıldır iyi şeyleri oluyor. Birileri yola çıkmışlar, fedakarlık etmişler, kefenlerini sürekli yanında taşıyarak toplum için, ülke için, ümmet için gayret içerisine girmişler. Bu insanlara teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Filistin'deki insanların dertlerini onlar dertleniyor, Mısır'daki Sisi ve ekibine karşı onlar sesini yükseltiyor, Somali'deki açlar için yine onlar yardım seferberliği düzenliyor. Memleketin ekonomisi iyiye gidiyor, ulaşımı iyiye gidiyor, sağlık iyiye gidiyor. Çok olumlu şeyler var. Ama bunun yanında maalesef bizi ilgilendiren bazı şeylerde iyiye gitmiyor. Evet okullarımız çok iyi fiziki olarak ama eğitimimiz çok iyi mi? Gençlerimizin ahlaki gelişimi çok iyi mi? Kültürel gelişimi çok iyi mi? Bu konularda çok iyiye gitmiyor" ifadelerini kullandı.

Seçildiği takdirde yapacağı çalışmalar hakkında da bilgiler veren Oğuz Memiş, "Sizler bir konuda proje ürettiğiniz zaman randevu almaya çalışıyorsunuz. Eğer kısmet olur ben ve arkadaşlarım nasip olur bu göreve gelirsek bunların hiçbiri olmayacak" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Aday Adayı Oğuz Memiş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement