AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Uşak İl Teşkilatı yerel seçimlerden sonra ilk İl Danışma Meclisi Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

27.04.2014 23:18

Ak Parti Uşak İl Teşkilatı yerel seçimlerden sonra ilk İl Danışma Meclisi Toplantısı'nı gerçekleştirdi. İl Başkanı Yöneticiler ve partililerin yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Mercan da katıldı.

Toplantıda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Mercan Ak Parti'nin Türkiye genelinde 30 Mart yerel seçimlerinden güçlenerek çıktığını belirterek "Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 1994 yılında İstanbul'da belediye başkanı seçildikten sonra İstanbul'da neler değiştiğini hatırlamanızı istiyorum. İstanbul 20 yıldır başarılı yerel yönetimlerle bu güne gelerek dünya şehri olmuş durumda. Önümüzdeki süreçte Uşak'ta da bunu görmek istiyoruz. Artık bahane üretmeden çok çalışmak zorundayız. Yapacak çok hizmet var" dedi.

Bakan yardımcısı Mercan'ın ardından konuşan Ak Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, kürsüden partililere seslenerek 30 Mart yerel seçimlerinde Uşak ve ilçelerinde çok önemli bir başarı elde ettiklerini belirtti. Uşak merkez, Banaz, Eşme ve Karahallı ilçelerinde belediye başkanlıklarını büyük farklarla kazandıklarını ifade eden Yıldırım, seçimlerin ardından hizmet yarışına girdiklerini söyledi. Yıldırım konuşmasında "Cuma günü Uşak'ı ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve akabinde Uşak'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan'ın 250 milyon liralık yatırım müjdelediler. Bu yatırımlar daha başlangıç. Büyük projelere imza atacağız. Kimsenin bunlardan şüphesi olmasın. Uşak'ta değişim rüzgarını tüm hemşerilerimize göstermek için canla başla çalışacağız" dedi.

İlk konuşmalardan sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement