Demir ve Aytaç'tan İzmir İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Demir ve Aytaç'tan İzmir İha'ya Ziyaret

Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürlüğü’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

18.11.2015 15:19

Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürlüğü'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

İHA İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği konuklarına ajansın çalışmaları hakkında bilgi verdi. İzmir ve Manisa'da 15 muhabir kadrosuyla hizmet verdiklerini kaydeden Aydın; bölge genelinde televizyon, gazete ve haber portallarından oluşan 100'ün üzerinde abonesine haber servisi yaptıklarını aktardı. Yurt genelinde ise ulusal ve yerel olmak üzere 1.800'ün üzerinde yayın kuruluşuna hizmet verildiğini belirten Aydın, şöyle devam etti: "İHA, yurt içinde 82, yurt dışında 55 bürosuyla, 28 canlı yayın aracı ve yurt geneline yayılmış 82 görüntü geçme istasyonu, dünya standartlarında teknik alt yapısı ve 800 yetişmiş deneyimli personeli, 400 adete yakın son teknoloji kameraları ile haber alabilme ve son teknoloji çözümlerle bunu müşterilerine iletme kabiliyetine sahip bir haber ajansıdır. İHA, günlük ortalama 1.000 adet yazılı ve fotoğraflı haber üretmekte, bunu ulusal, bölgesel ve yerel ölçekteki medya kuruluşlarına ulaştırmaktadır. Doğru ve tarafsız haberciliğinden ödün vermeden yaklaşık 23 yıldır Türkiye'de faaliyetini başarıyla sürdüren İHA, aynı zamanda profesyonel haberciliğiyle ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeye çalışmaktadır. Bu kapsamda İHA, başta Avrupa ve Ortadoğu olmak üzere her bölgede yüzlerce televizyon ve gazetenin de haber tedarikçisi konumundadır." dedi.

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, gazeteci kökenli olduğunu hatırlatarak, "İHA'yı uzun yıllardır yakinen takip ediyorum. Haberlerin okuyucuya ulaşmasında ajanslar çok stratejik noktadalar. Bu bakımdan İHA oldukça yaygın ve etkili bir ajans. Duruşu da tarafsız ve işe odaklı. Tüm ekipteki arkadaşları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ise İHA'nın İzmir ve Manisa'da başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, "Ajansın İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın ve Bölge Koordinatörü Murat Yalçın Manisa'da uzun yıllar birlikte çalıştığımız meslektaşlarımız. İHA'da daha iyi Bir noktaya taşıyacaklarından şüphem yok. Başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demir ve Aytaç'tan İzmir İha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement