DSİ Çalışanları Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika
Yerel

DSİ Çalışanları Kan Bağışında Bulundu

DSİ Çalışanları Kan Bağışında Bulundu

Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğü çalışanları, Kızılay Aydın Kan Merkezi’ne kan bağışında bulundu.

03.04.2015 09:44

Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğü çalışanları, Kızılay Aydın Kan Merkezi'ne kan bağışında bulundu.

Türkiye Kızılay Derneğinin Aydın Şube Başkanlığı ve Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürlüğü Sosyal tesislerinde düzenlenen kan bağışı kampanyasının DSİ çalışanları tarafından yoğun ilgi gördü. Kan bağışı hakkında daha fazla kişinin bilinçlendirilmesi ve bağışların artırılmasının hedeflendiği kampanyada kapsamında yapılan bilgilendirme toplantısına DSİ 21.Bölge Müdür Yardımcısı Hilmi Tatlı ve Aydın Kızılay Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci katıldı. Kampanya kapsamında ilk kan bağışları DSİ 21. Bölge Müdür Yardımcısı Hilmi Tatlı, Destek Hizmetleri Şube Müdürü A. Kadir Erdem ve Devlet Su İşleri Kurum Hekimi Dr. Reha Baykal tarafından yapıldı.

DSİ 21. Bölge Müdür Yardımcısı Hilmi Tatlı, yaptığı açıklamada; "Kan bağışı, kan bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarmanın yanı sıra, bağış yapan kişinin sağlığını da olumlu yönde etkiliyor. Bu tür kampanyaların kamuoyunda farkındalık oluşturmak açısından önemli. Kan vermek hayat kurtarmak demek" dedi.

Türkiye Kızılay Derneği Uzmanı Dr. Kadir Sarı da, DSİ 21. Bölge Müdürlüğünün kan bağışı konusunda her zaman göstermiş olduğu destek ve hassasiyetinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSİ Çalışanları Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement