Gaziantep'te "Çocuk" Konulu Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te "Çocuk" Konulu Resim Sergisi Açıldı

Gaziantep\'te "Çocuk" Konulu Resim Sergisi Açıldı

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği Gaziantep Şubesi tarafından, 'Çocuk' konulu karma resim sergisi açıldı.

06.11.2012 10:16

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği Gaziantep Şubesi tarafından, 'Çocuk' konulu karma resim sergisi açıldı.

Gaziantep İl Halk Kütüphanesi'nde yapılan sergi açılışına; Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği Gaziantep Şube Başkanı Muhittin Arar ve ressamlar katıldı.

Sergiye Ankara, İzmir, İstanbul, Adana, Nevşehir, Gaziantep'ten 20 ressam ve akademisyenler katılıyor. 25 resmin sergilendiği sergi, 5 gün açık kalacak. Serginin açılış töreninde konuşan Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, serginin hayırlı olmasını dileyerek katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Ressam Fatih Başbuğ ise, katılımcılara sergi hakkında bilgiler vererek serginin Türkiye çapında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te 'Çocuk' Konulu Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement