Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Duman Terör Saldırılarını Lanetledi - Son Dakika
Yerel

Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Duman Terör Saldırılarını Lanetledi

Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Duman Terör Saldırılarını Lanetledi

Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Duman, “Terör örgütlerinin Van, Bitlis, Muş, Elazığ ve Gaziantep’te gerçekleştirdikleri saldırıları nefretle lanetliyoruz” dedi.

25.08.2016 18:02

Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Duman, "Terör örgütlerinin Van, Bitlis, Muş, Elazığ ve Gaziantep'te gerçekleştirdikleri saldırıları nefretle lanetliyoruz" dedi.

Açıklamalarda bulunan Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Duman, "Ülkemizin birliğine, vatanımızın bütünlüğüne, güvenlik güçlerimizin ve sivil vatandaşlarımızın hayatına kasteden terörü lanetliyoruz. Son günlerde ülkemizin birliğine ve dirliğine, vatanımızın bütünlüğüne, güvenlik güçlerimizin ve sivil vatandaşlarımızın hayatına kasteden terör saldırılarını nefretle lanetliyoruz. İsimleri farklı amaçları aynı olan terör örgütlerinin Van, Bitlis, Muş, Elazığ ve Gaziantep'te gerçekleştirdikleri terör saldırılarını nefretle lanetliyoruz. Terör saldırılarında şehit edilen güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Duman Terör Saldırılarını Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement