Küçükler Basketbol Grup Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Küçükler Basketbol Grup Şampiyonası

Okul Sporları Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Küçükler Basketbol Grup Şampiyonası sona erdi.

06.04.2011 00:54

Okul Sporları Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Küçükler Basketbol Grup Şampiyonası sona erdi.Kızlar ve erkekler kategorilerinde yapılan bölge grup şampiyonası maçları Malatya Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.Final karşılaşmaları sonunda kızlar ve erkeklerde Van Hüsrev Paşa İlköğretim Okulu ile Van Özel Serhat İlköğretim Okulu takımları grup şampiyonluğu elde etti. Şampiyonaya erkeklerde 6, kızlarda ise 3 okul takımı katıldı. Grup birincileri 25-29 Nisan tarihlerinde Eskişehir'de yapılacak olan Türkiye yarı finallerine katılacak. İkinci olan takımların da aynı tarihte Amasya'da yapılacak olan yarı finallere katılacağı aktarıldı.

Karşılaşmalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Dağdelen ile Milli Eğitim Şube Müdürü Şinasi Fırat tarafından verildi.Kızlarda, Van Hüsrev Paşa İlköğretim Okulu birinci, Mardin Noter Cevdet Altun İlköğretim Okulu ikinci, Şırnak Cizre Metin Bostancıoğlu İlköğretim Okulu üçüncü oldu.Erkeklerde, Van Özel Serhat İlköğretim Okulu birinci, Adıyaman Özel Hacı Ömer Taşer İlköğretim Okulu ikinci, Siirt Orgeneral Salih Omurtek İlköğretim Okulu üçüncü, Batman Özel TED Koleji dördüncü oldu. Bugün oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Erkekler: Van Özel Serhat İlköğretim Okulu: 66 - Adıyaman Özel Haci Ömer Taşer İlköğretim Okulu: 26 Batman TED Koleji: 26 - Siirt Orgeneral Salih Omurtek İlköğretim Okulu: 28

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Küçükler Basketbol Grup Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement