Malatyalılar Gerekeni Yapacak" - Son Dakika
Yerel

Malatyalılar Gerekeni Yapacak"

Malatyalılar Gerekeni Yapacak"

Yazar İsmail Gümüş, “Hançer” adlı eseriyle Malatyalı kitapseverlerle buluştu.

28.04.2015 15:04

Yazar İsmail Gümüş, "Hançer" adlı eseriyle Malatyalı kitapseverlerle buluştu. Yazar Gümüş, 7 Haziran'da Milliyetçi Hareket'in Malatya'da olması gereken yere getirilmesi gerektiğini belirterek, "Malatyalılar gerekeni yapacaklardır" dedi.

Türk dünyası ve edebiyatının önemli yazarlarından ve Ülkücü Yazarlar Derneği üyesi yazar İsmail Gümüş, "Hançer" adlı kitabını MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız'ın seçim bürosunda Malatyalı kitapseverlerle buluştu. Etkinliğe MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzün Koçak, MHP Tunceli Milletvekili Adayı Hıdır Budak, MHP Tunceli Milletvekili Aday Adayı Tuğba Altun, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, MHP Malatya eski İl Başkanı Memet Demirkaya, Türkiye Kamu Sen Malatya İl Temsilcisi Akın Çelik, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ekrem Şenol ile çok sayıda kitapsever katıldı. MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, Malatyalı kitapseverlerle yazar İsmail Gümüş'ü ve kitabı "Hançer" buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, Hançer adlı kitabın herkes tarafından muhakkak okunması gerektiğini kaydetti.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİZİM ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ"

Ülkücü Yazarlar Derneği üyesi İsmail Gümüş, "Türklüğün kalesi, umudu olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin bozkurt yürekli, bozkurt sevdalı yiğit yürekli ağabeyleri ve ablalarına teşekkür ediyorum. Biz ne 1923 ile var olan ne de bazıları gibi cumhuriyeti yıkmak iddialarında değiliz. Türkiye Cumhuriyeti bizim övünç kaynağımız, Osmanlı devleti bizim cihan devletimiz, onun evveliyatı Selçuklu, Karahanlı devleti, onun evvelinde Göktürkler, Sakalar olmak üzere dünyaya Türk'ün adaletini, Allah'ın hakimiyetini yaymaya çalışan bir milletiz. Kitabımızda da Selçuklu dönemini anlatmaya çalıştık. Kitabımızın tanıtımına Malatya'da öncülük eden MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun'a teşekkür ediyorum. Malatya inşallah 7 Haziran genel seçimlerinde bir destan yazacaktır. Milliyetçi Hareket, Malatya'da olması gereken yere getirilmelidir. Bu çalışmaları yapan herkese teşekkür ediyorum. Malatyalılar gerekeni yapacaklardır" diye konuştu.

Ülkücü Yazarlar Derneği üyesi İsmail Gümüş'ün "Hançer" adlı kitabının imza günü etkinliğiyle kitapseverlere buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını belirten MHP Malatya Milletvekili Adayı Arif Yıldız, yazar İsmail Gümüş'ün, Türk dünyasına ve edebiyatına çok önemli bir eser hediye ettiğini anımsatarak, "Bu eser MHP'nin seçim bürosunda tanıtılması ayrıca gurur verici bir olaydır. Seçim büromuza gelen tüm kitapseverlere ve imza günü etkinliğini organize eden MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun'a teşekkür ediyorum. Yazar İsmail Gümüş'ün Hançer adlı eserini tüm Malatyalı kitapseverin okumasını diliyorum. Tekrardan hem Malatya'ya hem de seçim büromuzda kitapseverlerle buluşup imza etkinliği düzenlediği için teşekkür ediyorum" dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Yazar İsmail Gümüş'ün "Hançer" adlı eserin çok güzel bir eser olduğunu belirterek, imza günü etkinliğinin de hem Malatya'da hem de MHP'nin seçim bürosunda yapılmasından dolayı teşekkür etti. Erdem, tüm Malatyalı kitapseverlerin "Hançer" adlı eseri okumalarını da tavsiye etti.

Yapılan konuşmalardan sonra Malatyalı kitapseverler, yazar İsmail Gümüş'ün "Hançer" adlı kitabını alarak, yazarla birlikte hem hatıra fotoğrafı çektiler hem de aldıkları kitapları imzaladılar. Kitapseverlerin aldıkları kitapların geliri ise şehit ailelerine aktarılacağı belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatyalılar Gerekeni Yapacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement