Okullararası Küçükler Voleybol Grup Karşılaşmaları - Son Dakika
Yerel

Okullararası Küçükler Voleybol Grup Karşılaşmaları

Okullararası Küçükler Voleybol Grup Karşılaşmaları

Adana’da “Okullararası Küçükler Voleybol Grup Karşılaşmaları” kızlarda 11, erkeklerde 11 takımın katılımıyla gerçekleştirilen seremoninin ardından başladı.

16.03.2015 12:31

Adana'da "Okullararası Küçükler Voleybol Grup Karşılaşmaları" kızlarda 11, erkeklerde 11 takımın katılımıyla gerçekleştirilen seremoninin ardından başladı.

Yüreğir Spor Salonu'nda 3 gün sürecek müsabakalara farklı illerden toplam 22 okulun katıldı.

Gerçekleştirilen etkinliğin ardından konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana'nın hava koşulları, çağdaş tesisleri ve deneyimli ekibi sayesinde birçok ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yaptığını belirterek konuk ekipleri kentte görmekten duyduğu memnuniyeti anlattı.

Turnuvaya katılan okulların sorunlarının çözümüne yardımcı olacaklarını, Adana konukseverliğini göstereceklerini, konuk ekiplerin kentten iyi izlenimle ayrılmasını sağlayacaklarını ifade eden Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:

" Sporcuyken gittiğim kentlerin oranın yaşam tarzını ve örf adetlerini tanımaktan mutlu oluyordum. Umarım sizlerde mutlu olursunuz. Gittiğiniz illerin tarihi, doğal ve ören yerlerini mutlaka geziniz. Böylece bilgi, görgüleriniz artar. Çanakkale'nin yüzüncü yılında yaşadığımız bir dönemde, bu ülkenin Çanakkale ruhuyla geleceğimizin Türkiye'sini geleceğini şekillendirecek siz gençlerin daha sağlıklı, mutlu bir şekilde ilimizden ayrılmanızı istiyorum. Tüm ekiplere başarılar dilerim. Müsabakaların fair play bilincinde geçmesini temenni ediyorum."

Bu arada turnuvaya katılan iller şöyle:

Adana'yı erkeklerde Sarıçam Evliya Çelebi, kızlarda ise Akkapı Şehit Kemal Yüzgeç Ortaokulu temsil edecek. Erkeklerde, Elazığ, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Kilis, Mersin Antalya, Osmaniye, Ankara ve Gaziantep'ten okulların temsil edecek. Kızlarda ise Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Kilis, Osmaniye, Antalya, Kayseri, Konya, Mersin ve Ankara'dan okullar katılıyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullararası Küçükler Voleybol Grup Karşılaşmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement