Ortahisar'dan Mardin'e Sevgi Köprüsü - Son Dakika
Yerel

Ortahisar'dan Mardin'e Sevgi Köprüsü

Ortahisar\'dan Mardin\'e Sevgi Köprüsü

Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın ile Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.

24.09.2014 12:41

Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın ile Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter, Trabzon'un Ortahisar ilçesi Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti.

3 bini aşkın üyesi ve 127 Trabzonspor delegesiyle sadece Mardin değil Siirt, Şırnak, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa ve Batman'da Trabzonspor'u temsil ettiklerini belirten Mardin Kızıltepe Trabzonspor Derneği Başkanı İbrahim Aydın "Soyadı gibi Genç bir başkanımızla tanışmak bize mutluluk verdi. Gösterdiği ilgi ve samimiyete teşekkür ederiz. Bizler Mardin'de Trabzonspor sevdasını tam kalbimizde yaşıyoruz. İstiyoruz ki bu sevda sadece futbolda değil her alanda gelişsin ve büyüsün. Ortahisar Belediye Başkanımızı bu anlamda Mardin'e davet ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç de yaptığı açıklamada "Elbette bu nazik davetinize icabet edeceğiz. Trabzon ve Mardin arasında kültürel-sportif-turizm her alanda işbirliğine ve katkıya belediyemiz desteğini sonuna kadar verecektir. Bundan biz büyük mutluluk duyarız. Trabzonspor'a olan sahiplenmeniz ve desteğiniz ise beni çok duygulandırdı. Bizler birbirimizi tanıdıkça-anladıkça ve karşılıklı ziyaretleri sıklaştırdıkça kardeşliğimiz ve dostluğumuz daha da pekişecektir" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortahisar'dan Mardin'e Sevgi Köprüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement