Enterprise, 5 Yıl İçinde Filosunu 3 Katına Çıkaracak - Son Dakika
Ekonomi

Enterprise, 5 Yıl İçinde Filosunu 3 Katına Çıkaracak

Enterprise, 5 Yıl İçinde Filosunu 3 Katına Çıkaracak

Dünya araç kiralama devi Amerikalı Enterprise, uzun dönem kurumsal kiralamalarda şirketlere benzersiz avantajlar sunuyor.

18.09.2014 11:57  Güncelleme: 11:58

Enterprise Türkiye olarak kurumsal ofislerinde 3 bin araç, bayilerinde 1500 araç ile hizmet veren marka, 5 yıl içinde 3 katı filoya ulaşmayı hedefliyor.

26 ilde 46 ofisiyle hizmet veren araç kiralama sektörünün dünyada lider şirketi Enterprise, kurumsal firmalara uzun dönemli araç kiralamalarda sağladığı avantajlarla dikkat çekiyor. Kurumsal ofislerinde 3 bin araç ve bayilerinde 1500 araç ile hizmet veren Enterprise, 5 yıl içinde filosunu 3 katına çıkararak büyümeyi hedefliyor.

Kurumsal Firmalara Sunulan Avantajlar Dikkat Çekiyor

Uzun dönem kiralamalarda kurumlara sağlanan avantajı 3 ana başlıkta topladıklarını belirten Enterprise Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özarslan Tangün: "Uzun dönem kiralamalarda şirketlere sunduğumuz avantajları Operasyonel, Finansal ve Hizmet avantajları olarak üçe ayırdık. Operasyonel avantajlar ile şirketler araca gelen trafik veya park cezaları ile uğraşmıyor, Enterprise Türkiye olarak bizler kurumun yerine takip ediyoruz. Araç kaza yaparsa veya arıza ya da bakım amacıyla servise giderse belirli koşullar altında ikame araç hizmeti de sağlıyoruz. Bunların yanı sıra lastik değişimi, aracın periyodik bakımları gibi işlemleri de Enterprise Türkiye olarak kurum adına üstleniyoruz" diyor.

Finansal avantajlar kapsamında, kiralama gerçekleştiren şirketin vergi masraflarını da üstlendiklerini belirten Özarslan Tangün: "Finansal avantajlar dahilinde, kurumun ekstra tüm masraflarını yönetilebilir hale getiriyoruz. Aynı zamanda bir firma aracı satın almak yerine kiralama modelini tercih ettiğinde, ilgili kurumun ticari kredilerini araç yerine farklı alanlara yatırmasına ve işlerini büyütmesine olanak sağlamış oluyoruz" diyor ve ekliyor: "Hizmet avantajları kapsamında ise aracın resmi vergilerini, kaskosunu, trafik sigortasını, muayenesini kurumlardan muaf tutup, kiralama bedeline dahil olarak Enterprise Türkiye olarak biz takip ediyoruz".

Enterprise Türkiye bünyesinde, ekonomik ve orta segmentte Ford, Nissan, Renault ve Volkswagen, Toyota, Peugeot grubu araçlar yer alırken, üst segmentte ise Mercedes grubu araçlar yer alıyor. Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, İstanbul ve İzmir'de yer alan şehir ve havaalanında kurumsal ofisleriyle hizmet veren Enterprise Türkiye, tüm operasyonlarını 2014 Haziran ayı itibariyle 4500 araç ile sürdürmeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Enterprise, 5 Yıl İçinde Filosunu 3 Katına Çıkaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement