Apex Legends, Steam'de anlık oyuncu rekoru kırdı! Anlık oyuncusu yarım milyonu aştı - Son Dakika
Gamegar

Apex Legends, Steam'de anlık oyuncu rekoru kırdı! Anlık oyuncusu yarım milyonu aştı

Apex Legends, Steam\'de anlık oyuncu rekoru kırdı! Anlık oyuncusu yarım milyonu aştı

Respawn Entertainment'ın geliştiriciliğini yapıp Electronic Arts'ın yayıncılığını üstlendiği oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends, yeni gelen güncelleme ile Steam'de anlık oyuncu rekoru kırdı. Steam'de son 24 saatte Apex Legends'ı 511,676 kişinin oynadığı ve bu sayının tüm zamanların en yükseği olduğu bildirildi.

11.08.2022 14:53

Electronic Arts'ın oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends, yayınladığı yeni güncelleme Hunted sayesinde anlık oyuncu sayısında rekor yaşadı. Apex Legends'ın Steam'deki tüm zamanların anlık oyuncu sayısı yarım milyonu aştı.

APEX LEGENDS, STEAM'DE ANLIK OYUNCU REKORU KIRDI

SteamDB sitesinden alınan verilere göre oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends'ın son güncellemesiyle beraber oyuncular oyuna akın etti. Apex Legends'i anlık olarak son 24 saatte 511 bin 676 kişi oynamasının ardından tüm zamanların en yüksek sayısına ulaştı.

Apex Legends'ın yeni anlık oyuncu rekoru 10 Ağustos Çarşamba günü saat 13:00 itibariyle kırıldığı bildirildi. Oyunu 511 bin kişi oynarken Twitch izleyicisi ise 115 binin üzerine çıktı. Apex Legends'ı gün içerisinde ise ortalama olarak 300 bin kişi oynadığı da anlaşıldı.

Apex Legends, Steam'de anlık oyuncu rekoru kırdı! Anlık oyuncusu yarım milyonu aştı

Apex Legends'ın yeni güncellemesi Hunted, oyuncuları oyuna tekrardan dönmesini sağladı. Yeni şampiyon Vantage – Survivalist Sniper'ın açılmasıyla beraberinde gelen yeni özellikler, oyuncuları mest etmiş durumda.

APEX LEGENDS HUNTED YAMA NOTLARI

Apex Legends'ın yeni güncellemesi Hunted ile oyuna yeni şampiyon, savaş bileti, harita güncellemesi gibi birçok yenilik geldi. İşte yeni sezon yenilikleri:

YENİ KARAKTER

Vantage - Hayatta Kalma Amaçlı Keskin Nişancı

Xiomara "Mara" Contreras, binlerce metre öteden keskin nişancı dürbününden gelen bir tehdidi görebilen bir hayatta kalma uzmanıdır. Çorak buz gezegeni Págos'ta kendisini yalnız başına doğuran haksız yere hüküm giymiş bir suçlunun çocuğu olarak dünyaya gelen Vantage, nihai hayatta kalma yanlısı haline geldi. Düşmanca bir topraktan yaşamaya zorlandı, dürbünlü bir silahla akıl almaz derecede iyi oldu.

PASİF: Gözcü Lensi

  • Göz merceğinizle (silahsız veya orta-uzun menzilli dürbünlerle) keşif yapmak için manzaraları hedefleyin ve atışlarınızın nereye ineceğini görmek için bir mermi düşürme göstergesi kullanın.

TACTICAL: Yankı Konumu

  • Kanatlı arkadaşınız Echo'yu konumlandırın ve ardından ona doğru fırlatın. Lansman için Echo'ya görüş hattına sahip olmalıdır.

ULTIMATE: Keskin Nişancı İşareti

  • Özel keskin nişancı tüfeğinizi, siz ve ekibiniz için bir hasar bonusu uygulayan düşman hedeflerini işaretlemek için kullanın.
Apex Legends, Steam'de anlık oyuncu rekoru kırdı! Anlık oyuncusu yarım milyonu aştı

REFORGED KINGS CANYON GÜNCELLEMESI

5. sezonda, Skull Town ve Thunderdome, Loba'nın neden olduğu büyük bir patlamayla batırıldı. Kurtarma operasyonu tamamlandığına göre, Sendika Apex Oyunları için alanı yeniden inşa etti. Tarama makineleri, alanı okyanus tabanından gelen kumla yeniden doldurdu ve ikonik kafatasının merkezi olarak yeni bir savaş alanı yeniden inşa edildi.

Apex Legends, Steam'de anlık oyuncu rekoru kırdı! Anlık oyuncusu yarım milyonu aştı

SEVİYE ÜST SINIRI ARTIŞI

Oyuncular artık hesap seviyesi 500'ü geçerek 500 seviyeden oluşan 3 ek seviye daha seviye atlayabilir ve bu da etkili seviyeyi maksimum Seviye 500 Seviye 3'e getirebilir. Bu artış, hesap seviyelendirme yoluyla kazanılabilecek 345 ek Apex Paketi ekler ve herkesin sadece oyunu oynayarak bir yadigâr kazanabilmesini sağlar. Hesap seviyelendirme yoluyla kazanılabilecek toplam Apex Paketi sayısı artık 544'tür.

SAVAŞ BILETI

Bazı Savaş Bileti görevleri artık Battle Royale veya Battle Royale olmayan modlarda tamamlanabilir ve size Savaş Biletini istediğiniz gibi tamamlama esnekliği sağlar.

Son Dakika Gamegar Apex Legends, Steam'de anlık oyuncu rekoru kırdı! Anlık oyuncusu yarım milyonu aştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement