14 yaşındaki kızı taciz eden adamın eşi, boşanma davası açtı! - Son Dakika
Güncel

14 yaşındaki kızı taciz eden adamın eşi, boşanma davası açtı!

14 yaşındaki kızı taciz eden adamın eşi, boşanma davası açtı!

Olay, geçtiğimiz 16 Şubat Çarşamba günü Menderes ilçesinde yaşandı. 32 yaşındaki ev hanımı Sevilay B., 14 yaşındaki kızı Z.B.'nin son dönemdeki hal ve hareketlerinden şüphelendi. Daha sonra kızının sosyal medyadan iki ay boyunca bir tacizci tarafından rahatsız edildiğini öğrendi.

23.02.2022 08:55  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Z.B. tacizciyi engellemesine karşın, şüpheli yeni hesaplar açıp taciz etmeyi sürdürdü. 14 yaşındaki kızdan çıplak fotoğraflar isteyen tacizcinin "Seni her gün görüyorum" deyip, küçük kızın nerelere gittiğini de söylemesi üzerine anne Sevilay B., paniğe kapıldı. Tacizcinin yakınlarda biri olduğunu tahmin eden anne, dedektif gibi iz sürüp, plan yaptı.

MARKETTE KAMERALAR TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

Sevilay B., Instagram üzerinden kızıymış gibi tacizci ile konuşmaya başladı. Tacizciye istediği fotoğrafları atacağını söyleyen Sevilay B., "Bir arkadaşıma borcum var" diyerek 50 lira istedi. Bu isteği kabul eden şüpheli, parayı yakındaki markete bırakacağını söyledi.

Parayı markete bırakan şüpheli, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ses kaydı kameralar tarafından alınan ve tedirgin tavırlar sergileyen şüphelinin market sahibine, "Bir kız çocuğu bu parayı gelip alacak" dediği duyulurken, market sahibinin, "Senin çocuklar mı?" sorusuna, "Yok başka. Benim çocuklar değil" dediği belirlendi.

14 yaşındaki kızı taciz eden adamın eşi, boşanma davası açtı!

SAPIK, KOMŞUSU ÇIKTI

Ardından markete giderek görüntüleri izleyen Sevilay B. büyük şok yaşadı. Görüntülerdeki tacizcinin, evli, bir kız ve bir erkek çocuğu babası karşı binadaki komşuları 32 yaşındaki Ali D. olduğunu gördü. Bir anda öfkeye kapılan Sevilay B., zanlının evine giderek durumu eşine anlattı.

14 yaşındaki kızı taciz eden adamın eşi, boşanma davası açtı!

Ali D.'nin eşi de büyük bir şaşkınlık yaşadı. Güvenlik kamerası kayıtları ile mesajlaşmaların ekran görüntülerini alan Sevilay B., durumu polise bildirdi. Olaydan sonra yakalanıp gözaltına alınan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

MAHALLEYİ TERK ETTİ

İzmir'de bir çocuk annesi ev hanımı Sevilay B.'nin (32) kızını taciz eden komşusu Ali D.'yi plan yaparak yakalatması SABAH'ta 'Dedektif anne sapığı yakalattı' başlığıyla manşet oldu. Haberin yankıları sürerken, olayla ilgili yeni gelişmeler oldu. Polis tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan şüpheli mermer ustası Ali D. mahalleyi terk etti. Sibel D.'nin olayı öğrendikten sonra öfkelendiği ve iki çocuğunun babası Ali D.'ye boşanma davası açmayı düşündüğü belirtildi.

14 yaşındaki kızı taciz eden adamın eşi, boşanma davası açtı!


Son Dakika Güncel 14 yaşındaki kızı taciz eden adamın eşi, boşanma davası açtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement