Eve giren ekipler korkunç manzarayla karşılaştı! Hiçbir iz yok - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eve giren ekipler korkunç manzarayla karşılaştı! Hiçbir iz yok

27.03.2026 00:18  Güncelleme: 00:19

Karaman'da üç gündür kayıp olan 33 yaşındaki Nermin Duruk, eve giren polis ekibi tarafından yatağında ölü bulundu. Vücudunda darp veya yara izi bulunmayan Duruk'un ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek.

Karaman'da bir eğlence mekanında çalışan Nermin Duruk'tan 3 gündür haber alamayan mesai arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İÇERİ GİREN EKİPLER CANSIZ BEDENİ İLE KARŞILAŞTI

İhbar üzerine 33 yaşındaki Duruk'un Tabduk Emre Mahallesi'ndeki adresine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kapıyı açıp içeri giren ekipler, Duruk'u yatağında hareketsiz halde buldu. Yapılan kontrolde Nermin Duruk'un öldüğü belirlendi.

Eve giren ekipler korkunç manzarayla karşılaştı! Hiçbir iz yok

DARP YA DA YARA İZİ YOK

Duruk'un cansız bedeni otopsi için Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Vücudunda darp ya da yara izi bulunmayan Duruk'un kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belirlenecek.

Eve giren ekipler korkunç manzarayla karşılaştı! Hiçbir iz yok
Eve giren ekipler korkunç manzarayla karşılaştı! Hiçbir iz yok
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eve giren ekipler korkunç manzarayla karşılaştı! Hiçbir iz yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement